Un atropellament al Masnou provoca importants retards a les línies R1 i RG1 de Rodalies de Catalunya

En aquests moments se circula per una sola via entre les estacions d'Ocata i Vilassar de Mar

Aquest dilluns, 5 de març, s'ha produït un nou atropellament a Rodalies de Catalunya. En concret, el tràgic succés ha tingut lloc a primera hora del matí entre les estacions d'Ocata i Premià de Mar, i està provocant importants afectacions en el transport per ferrocarril. 

Segons ha informat Rodalies de Catalunya, les afectacions poden superar en aquests moments els 45 minuts. Les línies afectades són l'RG1, entre l'Hospitalet de Llobregat i Portbou, i l'R1, que opera entre Molins de Rei i Maçanet Massanes. Per ara, no se sap quan recuperarà la total normalitat el servei, i es recomana paciència o optar per altres mitjans de transport. 

Problemes per als usuaris

Tal com ha indicat Rodalies, en aquests moments se circula per una sola via entre les estacions d'Ocata i Vilassar de Mar. El succés ha tingut lloc en un dels moments de més demanda en el transport ferroviari, i és per això que les xarxes socials s'han omplert de queixes dels usuaris. 

Moltes persones han informat que es troben aturades a estacions com la de Cabrera o la del Masnou. En alguns altres casos, a més, el problema és la gran quantitat de persones que es veuen obligades a agafar el mateix tren. Alguns han optat, a més, per preguntar si es procedirà al retorn de l'import del bitllet. 


Comentaris

envia el comentari