Un atropellament obliga a interrompre la circulació de trens entre Badalona i l'estació del Clot-Aragó de Barcelona

La incidència està afectant les línies R1 i RG1 de Rodalies de Catalunya

Aquest diumenge, 17 de juny, a la tarda, s'ha produït un nou atropellament a Rodalies de Catalunya. En concret, el succés ha tingut lloc al voltant de les 16.00 hores entre Badalona i l'estació del Clot-Aragó de Barcelona, i ha obligat a interrompre la circulació de combois de les línies R1, que cobreix la ruta entre Maçanet-Massanes i Molins de Rei, i també de l'RG1, entre aquests dos punts. 

Al voltant de les 16.38 hores s'ha aconseguit restablir la circulació de trens per una única via, i finalment al voltant de les 16.50 hores Rodalies de Catalunya ha informat que els trens circulaven amb normalitat, tot i que encara podien quedar algunes afectacions.

45 minuts de retard per un atropellament a Figueres

El passat 4 de juny, un altre atropellament també va provocar greus problemes en el trànsit ferroviari. En aquell cas, el succés va tenir lloc a Figueres, a l'Alt Empordà, i va tallar el pas de combois entre aquest municipi i Portbou, a la frontera amb França. En alguns moments, els retards van superar els 45 minuts de durada, i va afectar les línies R11, que cobreix el trajecte entre Barcelona i Portbou, i l'RG1, que uneix l'Hospitalet de Llobregat amb Portbou. 

Finalment, es va aconseguir obrir una via per al trànsit, i els trens s'anaven alternant. En el cas dels passatgers afectats per l'atropellament, van ser evacuats per un altre comboi fins a l'estació de Figueres, on van ser recollits per un altre tren que els va portar a les seves destinacions. 


Comentaris

envia el comentari