rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

Tercer dia consecutiu amb grans retards a Rodalies

Un tren atropella una persona entre les estacions del Clot i Sant Adrià de Besòs

El succés està provocant retards que poden superar els 30 minuts
Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies. | Cedida

 

Rodalies de Catalunya ha informat que aquest dilluns, 16 de juliol, a la tarda, s'ha produït un nou atropellament. En concret, els fets han tingut lloc entre les estacions del Clot i Sant Adrià de Besòs, al voltant de les 18.00 hores, i ha obligat a aturar els cobois que circulen per aquest punt. 

 

En concret, Rodalies ha indicat que el tren de la línia R1 que ha sortit de Molins de Rei a les 17.31 hores, i que havia d'arribar a Arenys de Mar a les 18.53 hores ha quedat aturat. A més a més, els usuaris han de saber que els retards poden arribar a superar els 30 minuts. 

 

 

Un cotxe es precipita a les vies i talla la línia R3 de Rodalies a Vic

Recordem que aquest passat diumenge, 15 de juliol, un cotxe es va precipitar a les vies de tren a la ciutat de Vic, i va causar importants problemes. En concret, el vehicle va envestir la tanca protectora que separa el carrer de l'Historiador Ramon Abadal de la capital d'Osona d'un pas ferroviari soterrat, a uns 400 metres de l'estació de la ciutat. 

 

Imatge del cotxe que ha caigut a les vies | Sandra Maria Bastos

 

El turisme es va precipitar des d'una alçada de cinc metres, però afortunadament la persona que es trobava al seu interior va patir tan sols ferides de caràcter menys greu. Posteriorment, després de ser atesa pels equips del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), la víctima va ser traslladada a l'Hospital de Vic. L'incident, però, va obligar a suspendre el servei de la línia R3 de Rodalies, que cobreix el trajecte entre l'Hospitalet de Llobregat i Puigcerdà durant un temps, fins que es va retirar el vehicle accidentat.