rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Un tren queda aturat a l'entrada de Figueres per l'atropellament d'una persona

El comboi roman a l'espera d'una autorització policial per poder continuar el seu camí
Un tren de Rodalies de Catalunya, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Un tren de la línia R-11 que havia sortit de Portbou a les 16.03 hores, i que havia d'arribar a l'estació de Sants de Barcelona a les 18.39 hores ha quedat completament aturat a l'entrada de Figueres, a l'Alt Empordà, per l'atropellament d'una persona. Segons ha indicat Rodalies de Catalunya, la víctima hauria estat atropellada per un tren de mercaderies i a hores d'ara s'està a l'espera de l'autorització policial per poder continuar el viatge.

 

 

Figueres, una ciutat amb bastants atropellaments

En el que portem d'any ja han estat diversos els atropellaments mortals a les vies del tren al seu pas per aquesta localitat empordanesa. El més recent va ser el passat 4 de juny i va obligar a tallar el pas de trens per una de les vies entre aquest municipi i Portbou, provocant retards de fins a 45 minuts en les línies R-11 i RG1, que cobreix la ruta entre l'Hospitalet de Llobregat i Portbou.

 

El passat 23 de gener una altra persona va ser atropellada per un tren de la línia R-11 entre Figueres i Portbou. El 26 de març una altra persona va ser atropellada en un pas a nivell a l'avinguda Vilallonga de Figueres, afectant també la circulació de vehicles en aquella zona. L'alcaldessa de la ciutat, Marta Felip, va publicar un tuit reivindicant millores de seguretat a Adif en el pas de les vies pel centre de la ciutat.