Atropellen una atleta d'Igualada mentre entrenava amb bicicleta de carretera

Laura Orgué va compartir una imatge a les seves xarxes socials denunciant l'accident, que l'ha causat una fractura de clavícula, i demanar consciència als conductors

L'atleta Laura Orgué va penjar una imatge seva a les xarxes després de ser atropellada
L'atleta Laura Orgué va penjar una imatge seva a les xarxes després de ser atropellada | Twitter / @OrgueLau

L’atleta de muntanya i esquiadora de fons Laura Orgué va denunciar en les seves xarxes socials haver estat atropellada mentre entrenava amb bicicleta de muntanya. L’esportista d’Igualada va explicar que l’accident «només» li va provocar una fractura de clavícula i va demanar que els conductors «prenguin consciència».    

Orgué és una esportista olímpica, on ha competit en la disciplina d'esquí de fons en tres jocs olímpics d'hivern: a Torí 2006, a Vancouver 2010 i a Sotxi 2014. A més, és coneguda per ser una especialista en curses de muntanya, on ha guanyat sis cops la Copa del Món de quilòmetre vertical, l'últim cop aquest mes de setembre.

Va viure els riscos de la bicicleta de carretera «en la seva pròpia pell»

Tot i que el ciclisme no és la seva especialitat, és habitual que atletes com Orgué s'exposin als perills d'entrenar amb bicicleta per les carreteres. Ella mateixa tenia assumits els «els seus riscos convivint amb el trànsit de motor». És per això que va voler compartir un missatge al seu compte de Facebook i de Twitter denunciant el seu atropellament i com havia viscut «en la seva pròpia pell» els efectes que de la imprudència al volant de molts conductors. 

L'esportista igualadina ha compartit també amb el missatge una fotografia seva on se la pot veure amb el braç esquerre en cabestrell. En les seves publicacions, relata també com mentre circulava per una carretera estreta, un cotxe va «impactar brutalment» contra ella produint-li «només» una fractura de clavícula.  

Una ciclista ferida a Collserola a causa d'una trampa  

Fa unes setmanes, una ciclista va denunciar al diari 'Tot Sant Cugat', haver patit una greu caiguda en una zona de Collserola, molt freqüentada per bicicletes de muntanya,  a causa d'una trampa. Segons sembla, algú va deixar expressament una branca enmig de la coneguda com baixada del 'Dragon Khan' de la serralada barcelonina.  L'accident va fer que li haguessin de cosir 20 punts de sutura per un tall en un braç.


Comentaris

envia el comentari