Atropellen una persona quan creuava el carrer a Terrassa

La víctima, que anava en monopatí, va sortir d'entremig d'uns cotxes i el conductor no el va veure

La víctima va haver de ser traslladad en ambulància fins a un centre hospitalari
La víctima va haver de ser traslladada en ambulància fins a un centre hospitalari | Cedida

Una persona va ser atropellada a l'avinguda del Vallès de Terrassa, al Vallès Occidental, aquest dilluns al vespre. Concretament, els fets es van produir al voltant de les 20.05 hores, quan la víctima va intentar travessar el carrer amb monopatí sortint d'entre dos cotxes aparcats. El conductor del turisme, que acabava de girar cap a Sant Llorenç, no va veure sortir a la víctima i la va atropellar.

Fins al lloc, s'hi va desplaçar un vehicle patrulla de la Policia Municipal i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que va atendre el vianant i el va traslladar fins a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa. Un familiar de la víctima també es va mobilitzar cap al punt de l'atropellament i va acompanyar-lo en l'ambulància fins al centre hospitalari.

Mor un nen en un atropellament a Terrassa

Malauradament, Terrassa ja havia viscut un atropellament aquest mes d'octubre que va acabar de la pitjor forma possible. El tràgic incident va passar el 4 d'octubre al barri de Can Tusell davant la llar d'infants del carrer de Tramuntana, quan un cotxe va atropellar mortalment a un nen d'un any i mig.

Els pares havien anat a recollir el petit a l'escola i l'estaven intentant posar al cotxet, però es va escapolir i va baixar de la vorera just en el moment en què venia un cotxe i no va poder evitar l'impacte. El SEM va traslladar al nen en estat crític fins a l'hospital Parc Taulí de Sabadell, on va morir pocs minuts després.

Diversos atropellaments mortals a Catalunya aquest octubre

Si revisem les dades, aquest mes d'octubre que ja acaba ha estat molt tràgic quant a atropellaments mortals a Catalunya, tant en carreteres com en l'interior de ciutats. Al llarg de les darreres setmanes, un home de 86 anys ha mort atropellat al pas de la C-31 pel Vendrell i un home de 60 anys ha perdut la vida en les mateixes circumstàncies a la C-35 a Santa Maria de Palautordera.

A més a més, també s'han produït dos morts per atropellament al districte de l'Eixample de Barcelona. Una dona de 84 anys va ser envestida mortalment per un cotxe quan creuava per un pas de zebra a la cruïlla entre els carrers Casanova i Paris. Tres dies més tard, un home de 85 anys va morir atropellat per un autobús de TMB al carrer Villarroel. Per últim, una dona de 39 anys també va perdre la vida després de ser atropellada per un camió a Sabadell quan circulava amb un patinet elèctric.


Comentaris

envia el comentari