CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

​Aturat un tren de la línia R3 de Rodalies a la Garriga per un atropellament

A hores d'ara s'habilita un servei alternatiu per carretera
Un tren de Rodalies Renfe estacionat a una andana | Cedida

 

Un tren de la línia R3 de Rodalies ha quedat aturat a primera hora d’aquest dimarts, 19 de juny, entre les Franqueses i la Garriga per l’atropellament d’una persona. L’incident, així mateix, ha tingut lloc cap a les set del matí i Rodalies està gestionant a hores d’ara un servei alternatiu de transport per carretera.

 

Les primeres informacions del succés apunten al fet que la persona afectada estaria ferida.

 

Servei d'autobús entre Granollers i la Garriga

A causa del succés, que ha ocorregut al punt de les set del matí, Rodalies de Renfe ha habilitat un servei d'autobusos que fa el trajecte de l'R3 entre La Garriga i Granollers. D'altra banda, s'ha d'esmentar també que el tren havia d'arribar a l'Hospitalet de Llobregat al punt de les 07:41 i a hores d'ara el retard del servsi ja supera els vint minuts. 

 

Les afectacions, però, poden superar els 45 minuts. 

❗Notícia en ampliació. La redacció de CatalunyaDiari.cat està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.