Un àudio desmenteix la versió del ‘gigoló estafador’ de Barcelona

La gravació demostra que Cavallé sí que demanava diners a les víctimes

Albert Cavallé, en una imatge a les xarxes socials
Albert Cavallé, en una imatge a les xarxes socials | el confidencial

S’obre un nou capítol en la història del ‘gigoló estafador’ de Barcelona. I, aquest cop, podria suposar el principi del final. Després de mantenir una entrevista força tensa amb ‘El programa de verano’ i negar totes les acusacions que recauen sobre ell, Albert Cavallé podria haver firmat la seva pròpia sentència.

El motiu d’aquest gir tan inesperat no és altre que l’existència d’un àudio de WhatsApp que posseeix una de les víctimes, on el ‘gigoló estafador’ mostra els seus plans i les males intencions amb les quals actuava. La gravació, que l’han fet pública aquest matí al programa de Telecinco mencionat anteriorment, recull tot un seguit de declaracions per part de Cavallé que demostra com manipulava a les seves víctimes.

«T’he demanat el mínim, tan sols 1.500 euros» confessa Cavallé

Al principi de l’àudio, el ‘gigoló estafador’ es mostra comprensiu, i arranca amb un «Amor meu, ja t’ho vaig explicar... I és clar que sí que em sembla normal que li donis voltes al cap. No només per això dels diners, sinó per tot». Tot seguit, fa la primera referència a la demanda de diners de la víctima: «T’ho vaig demanar perquè me’n vaig anar sense el meu pare, i no tinc la clau, em vaig deixar la clau de la caixa forta del meu pare i de l’empresa, t’ho vaig explicar... I fins dimecres, que no marxava, no recuperaria res».

Imatge d'arxiu d'Albert Cavallé, el gigoló estafador de Barcelona.
Imatge d'arxiu d'Albert Cavallé, el gigoló estafador de Barcelona. | Facebook

 

Però Cavallé no es queda aquí i, intentant treure importància als fets, continua explicant que «A més, t’he demanat el mínim... T’he demanat 1.500 euros, que això per mi és estar a la ruïna. O sigui, t’he intentat fer el menor dany possible». Encara més, el barceloní prossegueix amb una espècie de xantatge: «Que hauria pogut anar a 'Habaneras' a veure al meu tiet, i demanar-li a ell? Sí. Però bé, tu estaves més a mà, i si igualment t’ho he d’ingressar i tal, i tu en tenies allí...».

El ‘gigoló estafador’ es mostra ofès per la desconfiança de la víctima

Tot seguit, l’àudio mostra com intenta tranquil·litzar la noia, demanant-li que «no li donis tantes voltes», i fins i tot es mostra ofès per la manca de confiança de la seva suposada parella. «Sense confiança no farem res», es queixa, mentre li diu que, si no confia en ell, li expliqui sense problemes.

Així doncs, reconeixent que la situació «fa mania, i és un fàstic», Cavallé acaba sentenciant que «Fins que no vegis els primers 10.500 euros al teu compte jo crec que no estaràs tranquil·la. És una merda la vida, tia... Però és així. Els diners acaben manant sempre, sempre manen els diners, tia».

Albert Cavallé durant l'entrevista amb Patricia Conde
Albert Cavallé durant l'entrevista amb Patricia Conde | Telecinco

 

Aquesta gravació, per tant, podria suposar la clau definitiva per fer evident el modus operandi del ‘gigoló estafador’ i, d’aquesta manera, aconseguir que Albert Cavallé pagui per tot el mal que ha causat a tantíssimes persones innocents. 


Comentaris

envia el comentari