Surten a la llum diversos àudios de 'La Manada' parlant d'apuntar amb una pistola a un basc perquè canti '¡Que viva España!'

També presumeixen d'haver utilitzat la placa policial per requisar droga a joves i consumir-la posteriorment

Imagen de 'La Manada' en San Fermín.
Imatge de 'La Manada' a San Fermín. | El Español

Un altre cop 'El programa de Ana Rosa' ha tret en exclusiva nous àudios de 'La Manada'. En aquesta ocasió, un dels cinc acusats apareix fantasiejant amb la idea de posar-li una pistola al cap a un basc perquè canti la coneguda cançó de Manolo Escobar, '¡Que viva España!'.

Aquestes gravacions veuen la llum en una setmana molt important per als membres de 'La Manada', ja que entre aquest dilluns i dimarts, les dues parts del judici han de presentar els recursos davant del Tribunal Superior de Justícia de Navarra.

En els àudios tornar a quedar en evidència el comportament i la forma de pensar del grup. Es pot escoltar com estan preparant el seu viatge a Pamplona i un dels acusats s'anima a cantar l'himne de Sant Fermí. Un dels altres, però, deixa clar quin és el veritable objectiu d'aquest viatge.

La Manada.

 

«Jo només et dic que vinc de depilar-me, estic ara mateix que mare meva... Escolta'm, saps si no f..., sinó f... Pujo a l'escenari i començo a tirar ous per baixar, home ja», s'escolta en un dels àudios.

'La Manada', però, encara va més enllà. En un dels àudios s'escolta una de les fantasies que tenien en aquest viatge: «Per un moment, m'estic imaginant al País Basc, com quan agafàvem els ous i fèiem una nota cantada per Joselito, agafar a un basc d'aquests i fer-li cantar la cançó de '¡Que viva España!' amb la pistola al cap, és que això seria molt bo!».

Ana Rosa Quintana no s'ha pogut mossegar la llengua després d'escoltar aquestes paraules i ha deixat anar: «Això demostra el poc cervell que tenia aquesta gent».

Requisaven droga amb una placa policial per consumir-la

Després d'això, Joaquín Prat ha explicat que també existeixen diversos missatges de veu de 'La Manada' en què presumeixen d'haver utilitzat una placa o un distintiu policial per requisar droga a uns joves i consumir-la ells. «No sabem si ho fan o només fanfarronegen», ha apuntat el periodista.

Per la seva banda, el periodista Israel López ha recordat que existeix un vídeo on els membres de 'La Manada' surten robant unes ulleres de sol en una òptica de Sant Sebastià, ciutat que van visitar abans d'anar a Pamplona. El col·laborador del programa ha assenyalat que aquest fet «està en instrucció i serà jutjat en uns mesos».


Comentaris

envia el comentari