IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Surten a la llum nous àudios de 'La Manada' planificant el viatge d'estiu

València era la primera parada de l'estiu, però finalment van decidir anar a Barcelona i després a Pamplona

Imagen de 'La Manada' en San Fermín.
Imatge dels membres de 'La Manada' a Pamplona. | El Español

'El programa de Ana Rosa' ha estat l'espai on s'han reproduït els nous àudios de 'La Manada'. En un seguit de missatges, els joves condemnats per abusar sexualment d'una jove madrilenya de 18 anys comenten i planifiquen el que per ells serà «l'estiu de les seves vides».

Com es pot escoltar a les gravacions, 'La Manada' tenia previst arribar primer a València, però van decidir canviar de destinació i optar per viatjar primer a Barcelona, on passarien uns dies abans d'arribar a Pamplona.

D'aquesta manera, 'El programa de Ana Rosa', ha emès les gravacions que ha aconseguit en exclusiva. Segons han informat els responsables de l'espai de Telecinco, aquests àudios i talls de veu son de l'any 2016 i entre els seus plans destaquen no dormir ni menjar massa, però sí beure molt.

Imagen de 'La Manada' en Barcelona.
Imatge de 'La Manada' a Barcelona. | 'El programa de Ana Rosa'

 

«En todo el tiempo que te he dicho vamos a coger dos o tres hoteles y ya está. Y hoteles, hostales bien baratos. Porque comer, fíjate tú, comer nosotros supervivencia extrema», relatan.

Com a punt de partida, els membres de 'La Manada' havien pensat que el millor era escollir una ruta d'alcohol valenciana, però després d'una gran festa a Sevilla, van reorganitzar el viatge i van acabar triant Barcelona.

«Per exemple, l'únic que haurem gastat serà alcohol i gasolina», afirmen, deixant clar que només volen veure i no gastar diners en res més. A més del viatge, també van pensar en la seva estança més important: els Santfermins de Pamplona.

Un dels jutges va insistir en què siguin posats en llibertat

 

Van planificar el seu viatge als Santfermins

Sobre la seva estança a Barcelona, també ho comenten al seu grup de Whatsapp: «Vam sortir de festa a Barcelona i al dia següent vam empalmar amb el ‘Matinée’, y ja després, doncs van buscar un hostal o càmping o el que sigui per Barcelona.

'La Manada' durante los Sanfermines, momento en que son interceptados por la policia
Moment en què son detinguts per la policia. | Cedida

 

En aquest sentit, els joves no van dormir res i es van dirigir a Navarra, on abusarien sexualment d'una jove de 18 anys en un portal del carrer Paulino Caballero de Pamplona.

Tot seguit van seguir amb la festa abans de ser detinguts per la Policia Foral de Navarra. Cal dir que abans d'arribar a la ciutat navarresa, ja tenien molt clar el seu objectiu: «L'ideal és dormir a Pamplona el dia 6, perquè jo crec que la gent sortirà de festa el dia 6, que és el 'chupinazo' aquest a les 7 del matí».

El periodista Israel López ha assenyalat que 'La Manada' presumeix en unes altres gravacions —que no han sortit a la llum— que han robat unes ulleres de sol en una òptica de San Sebastián.


Comentaris

envia el comentari