Els àudios de Whatsapp de 'La Manada' després dels abusos sexuals a la víctima durant els Sanfermines del 2016

«'El Prenda' està molt sortit, és un malalt», diuen en un dels àudios

Cuatro de los cinco miembros de La Manada.
Imatge d'arxiu de quatre dels cinc membres de 'La Manada'. | Cedida

El programa de Telecinco 'El programa d'Ana Rosa' ha tret a la llum els àudios de Whatsapp que els membres de 'La Manada' es van intercanviar just després d'abusar de la jove de 18 anys durant aquella nit de Sanfermines del 2016. 

Unes gravacions en què es pot escoltar el que van arribar a dir-li a la víctima: «Déu n'hi do com t'ho estàs passant 'Churra'. Això no té límits. No els té». En aquell moment, els cinc joves acusats estaven bevent pels carrers de Pamplona abans d'abusar sexualment de la jove en un portal de la ciutat. A continuació, els joves demanen a la noia que saludi la resta de membres de 'La Manada'.

Ar

 

Després de l'agressió sexual a la jove 

Després d'abusar sexualment de la jove de 18 anys, 'La Manada' va enviar alguns àudios al seu entorn més pròxim. En un d'ells es pot escoltar com parlen del seu amic 'El Prenda', on cap dels interlocutors s'estranya de la seva manera d'actuar.

«'Quillo' sembla que estic veient a ‘El Prenda’. Els notes aquí 'liats' amb la noia i ell aquí ficant mà per tots costats, amb la cara que se li posa de calent, que li és igual tirar cap a un costat a un amic per tal de ficar mà ell». A més, afegeixen: «'Quillo' és que les formes de treballar d'ells són aquestes, noi. Si és que ho estàs descrivint».

I és que tal com es pot apreciar en aquestes paraules, tots semblen ser conscients de la forma d'actuar de ‘La Manada’, però sobretot l'actitud d'un d'ells, 'El Prenda', suposat líder del grup.

«Quan està així amb una noia o alguna cosa que ell veu que té possibilitats de fo…, es posa súper sortit eh? I súper fastigós, el cabró eh? Fill de p…, és com un malalt. Se li canvia fins i tot la cara, els ulls així ben oberts. Sembla que està veient un expositor de pollastres rostits», s'escolta. 

Los miembros de 'La Manada' vestidos de Guardia Civil.

 

Noves imatges de ‘La Manada’ 

Tot i que ja havíem vist diverses imatges dels membres de 'La Manada' de festa, bevent alcohol o, fins i tot, despullats, així com les imatges preses per la Guàrdia Civil després de ser detinguts, ara han sortit noves fotografies en què els joves estan vestits amb l'uniforme de la Guàrdia Civil d'Antonio Manuel Guerrero, membre del cos policial. 

El que en un primer moment podia ser una ximpleria de nens, ara se'ls podria girar en contra, ja que en la imatge apareixen portant armes. Unes pistoles que no se sap si són de salva o reglamentàries i que podrien suposar un nou delicte, sobretot per a Antonio Manuel Guerrero.


Comentaris

envia el comentari