Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del cotxe de la policia local de Sant Andreu de la Barca cremat

S'autoproclama l'autor de cremar un cotxe de policia al Baix Llobregat i amenaça que «no pararà»

Ha assegurat que el seu objectiu és fer una «cosa» gran

Imatge del cotxe de la policia local de Sant Andreu de la Barca cremat
Ha assegurat que el seu objectiu és fer una «cosa» gran | Twitter

Escena de pel·lícula a Sant Andreu de la Barca. Els Mossos d'Esquadra han identificat un home el qual s'ha autodelatat a la policia. Segons fonts policials, l'individu va trucar a la comissaria de la policia local de Sant Andreu de la Barca assegurant que havia cremat un vehicle del cos. 

Els fets van succeir el passat dissabte al migdia. L'home en qüestió va trucar a la comissaria i va assegurar que havia estat l'autor de la crema d'un vehicle de la policia local aquell matí cap a dos quarts de deu. 

Amenaça en no parar fins que el matin

En la trucada, l'individu assegurava que el seu objectiu hauria estat cremar una furgoneta dels Mossos d'Esquadra. Tot i això, hauria acabat calant foc al cotxe de la policia local. A més, durant la conversa, hauria amenaçat amb què «no pararà» fins a aconseguir fer una «cosa» molt gran. A més, ha afegit que no li importaria morir i que seria una tasca difícil detenir-lo si no el mataven abans.

El cotxe afectat estava aparcat al davant de la comissaria de Sant Andreu de la Barca. D'altra banda, els Mossos d'Esquadra ja han pogut identificar a l'home en qüestió a través del número de telèfon a partir del qual ha realitzat la trucada telefònica. 

A més, han estat diversos els partits polítics de la localitat on es troba la comissaria que s'ha vist afectada els quals han condemnat públicament els fets.