L'autor de l'assassinat de l'Eixample va convidar la menor a entrar en el seu local

Farid, un magrebí de 32 anys, va ser trobat per la policia cobert de sang i en estat de xoc

Avinguda Mistral de Barcelona
L'autor de l'assassinat de l'Eixample va convidar la menor a entrar en el seu local | Cedida

Segueixen sorgint moltes incògnites al voltant de l'assassinat que va tenir lloc aquest dimarts a l'Eixample de Barcelona. Tal com recull 'El Periódico', per motius que encara es desconeixen l'autor del crim hauria estat qui va convidar la jove de 17 anys a entrar al seu local en veure que discutia amb la seva parella. Amb tot, no hi ha cap indici que aporti alguna pista sobre els motius que van portar a Farid a cometre una atrocitat tan gran.

Farid va convidar la menor a entrar, i la va assassinar

Així les coses, aquest magrebí de 32 anys va obrir la porta de la cafeteria —ubicada a l'avinguda Mistral— i va insistir perquè la menor entrés i, suposadament, es protegís de la seva parella. En aquell moment, ningú imaginava que, un cop la víctima entrés, l'home acabaria matant-la amb una arma blanca.

Tal com han fet patent els investigadors, la mort per violència masclista ha quedat totalment descartada, malgrat que els agents encara no han estat capaços de trobar una explicació al succés, ja que no existeix cap altre mòbil del crim que pugui tenir sentit.

Totes les hipòtesis segueixen obertes

El bar, que havia estat obert presumptament gràcies als diners que Farid havia acumulat mitjançant el lloguer d'apartaments per l'empresa Airbnb, havia tancat una setmana enrere, tal com ha explicat l'única cambrera contractada pel magrebí.

«Alguna cosa li passava perquè estava molt demacrat últimament», assegurava la treballadora. A més, diversos veïns han fet patent que, al llarg dels últims dies, l'amo del negoci obria i tancava les portes del local sense respondre a cap horari comercial fix.

Fins al moment, segueixen obertes totes les hipòtesis, amb l'excepció de l'assassinat masclista.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari