Una avaria al túnel de Passeig de Gràcia provoca importants retards a moltes línies de Rodalies de Catalunya

Alguns combois s'han desviat per la plaça de Catalunya

Aquest dijous, 1 de març, s'ha produït una avaria al túnel de l'estació de trens de Passeig de Gràcia, que està provocant a hores d'ara importants retards a les línies de Rodalies. En concret, hi ha fins a 45 minuts de retards, que afecten les línies R2, R13, R14, R15 i R16 de Rodalies de Catalunya. Segons ha informat Equip Viari, alguns combois s'han desviat per la plaça de Catalunya. 

Segons ha informat Renfe, aquesta incidència s'ha produït a les 6.00 hores, i ha estat resolta a les 6.55. Ara bé, tot i que la circulació de trens ha quedat restablerta, els problemes continuen, ja que a primera hora del matí és quan hi ha més circulació de combois, i quan més gent agafa el tren per desplaçar-se. Amb tot, les línies que acumulen menys retards en aquests moments són l'R2 sud i l'R2 nord. S'espera que en les pròximes hores el servei recuperi la normalitat. 

La línia L1 del Metro també ha patit una incidència

Al mateix temps, Transports Metropolitans de Barcelona ha informat que també ha patit una incidència aquest matí, que ha provocat problemes en el servei. En concret, no hi ha hagut servei de Metro de la línia L1 entre l'Hospital de Bellvitge i l'avinguda del Carrilet durant mitja hora. És per això que s'ha posat a disposició de tots els usuaris un servei alternatiu en bus, entre aquestes dues estacions. En aquest moment però, el problema ja ha estat resolt, i els trens estan recuperant la seva freqüència habitual. 


Comentaris

envia el comentari