IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una avaria a l'estació de Gràcia complica el matí als usuaris de Ferrocarrils de la Generalitat

Afecta les línies de tren de la ciutat i també les del Vallès

Una avaria a l'estació de tren de Gràcia, a Barcelona, ha afectat el servei de trens de Ferrocarrils de la generalitat, i ha complicat el matí de molts usuaris. La incidència, que es va detectar al voltant d'un quart de vuit, segons informa 'Betevé', afecta la majoria de línies que cobreixen la ciutat comtal, i també les del Vallès. Per ara, no se sap quin és el problema, ni quant tardarà a solucionar-se la incidència. Seguirà ampliació.

Les dues línies que hi ha a la ciutat de Barcelona, l'L6, a Sarrià, i l'L7, que va al Tibidabo, no funcionen entre la plaça de Catalunya i Gràcia, i és que a partir d'aquí una llançadora fa la resta del recorregut. Pel que fa a les línies que van a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) S6 i a Rubí S7, aquestes estan suprimides, i per tal de cobrir aquests trajectes les línies de Terrassa S1 i Sabadell S2 s'aturen a totes les estacions, cosa que incrementa encara més els retards.

A les xarxes, han estat molts els usuaris que s'han queixat per la situació, tenint en compte que la incidència s'ha produït en hora punta. 


Comentaris

envia el comentari