rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una avaria talla dos carrils de l'autopista AP-7 a Mollet del Vallès

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que l'avaria ha tingut lloc en direcció Martorell
Imatge d'arxiu d'unes retencions | CatalunyaDiari.cat

 

Una avaria ha complicat el trànsit durant el migdia d'aquest divendres a l'autopista AP-7, al seu pas pel Vallès Oriental. En concret, segons ha indicat el Servei Català de Trànsit (SCT), l'avaria, tot i que no han transcendit els motius, ha tingut lloc al pas de la via pel terme municipal de Mollet del Vallès, en direcció a Martorell, i ha obligat a tallar dos carrils de l'autopista mencionada.

 

 

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat també, aproximadament a les 14.40 hores, que al mateix punt de la carretera a la qual ha tingut lloc l'avaria però en sentit Girona, hi ha només un carril obert com a conseqüència d'un accident. A més, s'hi han generat també llargues cues que arriben a ser de fins a quatre quilòmetres.

 

 

Cues quilomètriques aquest dijous a l'AP-7 per un accident al Vallès

Un accident produït durant la tarda d'aquest dijous 26 va provocar llargues retencions a l'autopista AP-7 en sentit Tarragona. El sinistre va tenir lloc a l'altura de Sant Cugat del Vallès, al punt quilomètric 152, i com a conseqüència es van arribar a generar fins a cinc quilòmetres de retencions a la via, tot i que no va ser com a conseqüència del tall de cap carril.

 

 

Segons va informar Trànsit, dos vehicles haurien estat implicats en l'accident que es va produir al voltant de dos quarts de set de la tarda i que va afectar de forma important la circulació de la carretera ja mencionada.