Demanen 11 anys de presó per un avi de Lloret de Mar acusat d'abusar sexualment del seu nét

Els fets es van produir durant l'any 2013

L'home serà jutjat per l'Audiència de Girona
L'home serà jutjat per l'Audiència de Girona | ACN

Un home de Lloret de Mar acusat d'abusar sexualment del seu nét quan ell tenia només 12 anys serà jutjat per l'Audiència de Girona després que el fiscal hagi considerat que els seus actes corresponen a un delicte d'abús sexual a un nen menor de 13 anys i demani per ell 11 anys de presó.

Segons el 'Diari de Girona', els fets es van començar a produir-se cap a mitjans del 2013, quan el seu nét tenia només 12 anys, i van continuar al llarg de tot aquell any.

L'avi masturbava el seu nét 3 o 4 cops per setmana

Tot passava quan el menor acudia a casa del seu avi per dinar, allà, segons l'escrit de la Fiscalia, l'home masturbava el seu nét i ho feia molt sovint, «amb una periodicitat de tres o quatre cops per setmana».

A més, també en alguna ocasió l'avi li hauria fet alguna fel·lació al nen. Segons la informació del cas, de la mateixa manera, l'home hauria demanat al seu nét que el masturbés a ell. Davant d'aquesta petició però, el net s'hauria negat no fent-li per tant aquesta pràctica.

Cal dir que ja durant el mateix any en què tot va passar, al desembre, es va dictar una mesura judicial d'allunyament contra l'avi respecte del seu nét i una prohibició de mantenir qualsevol contacte entre ells. Ara la fiscalia demana per ell, a més dels 11 anys de presó, una indemnització de 15.000 euros pels danys causats al nen.

Demanen 37 anys de presó per un pare que abusava de 2 filles a Lleida

Un cas similar va ser jutjat també a Catalunya fa unes setmanes, concretament a Lleida. Es tractava d'un pare que havia abusat sexualment de les seves dues filles a més d'apallissar-les de forma habitual.

  

  

La fiscalia demanava per ell 37 anys de presó quan les nenes tenien 10 i 12 anys abusava d'elles sexualment obligant-les a satisfer el seu desig sexual.

Comentaris

envia el comentari