Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Busquen un avi de Castelldefels, desaparegut fa dues setmanes

L’home de 81 anys va ser vist per última vegada el 14 de gener
Joaquín Bonavila Aznar, de 81 anys, va desaparèixer a Castelldefels el 14 de gener | Cedida

 

La Guàrdia Civil ha fet pública la desaparició d’un avi de 81 anys a Castelldefels, al Baix Llobregat. Joaquín Bonavila Aznar va ser vist per última vegada el 14 de gener a Castelldefels mateix. Ara, la Guàrdia Civil ha fet difusió d’aquest cas exposant que es busca al desaparegut amb «mola urgència» i descrivint a Joaquín Bonavila Aznar com un home de 81 anys, un metro i setanta centímetres d’estatura i de complexió prima.

 

Tothom qui pugui tenir informació sobre el cas o haver vist al desaparegut pot trucar al 062 o al 112, els números que la Guàrdia Civil posa com a referència per avisar d’aquest tipus de desaparició. També es demana als usuaris que comparteixin la publicació de Twitter, per augmentar-hi la difusió del cas. 

 

 

Desapareix un home de 59 anys a Barcelona

Ahir mateix es va fer pública una altra desaparició a Barcelona. Es busca David Falcó Ferrer, un home de 59 anys desaparegut a Barcelona. L’últim cop que se’l va veure va ser el dissabte 26 de gener, a la mateixa ciutat de Barcelona, i des de la seva desaparició no s’ha sabut res d’ell.

 

David Falcó Ferrer, desaparegut el passat 26 de gener a la ciutat de Barcelona | Guàrdia Civil

 

L’home, de 59 anys d’edat, mesura un metre amb noranta centímetres d’estatura, té el cabell arrissat i fosc, quasi negre, els ulls blaus i una complexió atlètica. Pel que va a la roba que duia el dia de la desaparició, portava posats uns pantalons texans, una camisa blanca i unes deportaves de la marca Adidas de color blau.

 

L’últim cop que se’l va veure va ser amb una motocicleta de la marca Honda CB 250 CC, per això la Guàrdia Civil demana la col·laboració ciutadana per trobar-lo amb ell o a la motocicleta que duia, amb la intenció d’aconseguir alguna pista sobre la localització actual de David Falcó Ferrer.

 

Comentaris