TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🌪 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

Un avi, condemnat per abusos a la seva neta de 5 anys a Almería

Els fets van succeir quan la petita es va quedar a dormir a casa seva
Imatge d'arxiu | cedida

 

El Tribunal Suprem ha condemnat un home a cinc anys de presó per abusar de la seva neta de 5 anys quan va quedar-se a dormir a casa seva. Segons recull la sentència els fets van ocórrer aquella mateixa nit. La petita no ha necessitat tractament psicològic a causa de la manca de coneixement sobre la transcendència de l'acció.

 

El Suprem ha rebutjat les al·legacions de l'acusat en trobar-se moltes contradiccions en la seva declaració respecte a la de la nena la qual va ser «coherent, constant i plenament creïble», segons exposa. Segons indica, a més, no hi ha cap mena d'indici que pugui fer pensar que el relat és «fruit de la seva imaginació».

La nena va explicar el succeït 

La nena va ser qui va explicar-li a la seva mare tot el que havia ocorregut, demanant que no la deixés més amb el seu avi. Va ser en aquell moment quan la progenitora va acostar-se a una patrulla de la Policia Local i els va explicar els fets, ja que «no sabia què fer». Ells van portar la família a l'hospital, on es va aplicar el protocol que s'activa en aquests casos.

Comentaris