rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un home de 72 anys de Girona denuncia que li han estafat 6.000 euros després de drogar-lo

L'home ho ha denunciat avui als Mossos d'Esquadra
Els Mossos, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Un home de 72 anys ha denunciat aquest divendres, 20 d’abril, que dos homes li haurien estafat 6.000 euros, després d'instar-lo a què anés al banc i retirés els diners. El succés, però, no acaba aquí, ja que l’home al·lega que els lladres el van drogar per anul·lar-li la voluntat i fer cas a les indicacions dels estafadors.

 

Els fets s’haurien produït el passat dimecres, 18 d’abril. Segons el seu relat, aquest hauria accedit a pujar al cotxe dels estafadors, dirigir-se a la seva entitat bancaria amb la cartilla i retirar 6.000 euros per, finalment, donar-los al conductor del cotxe.

L’home al·lega que l’haurien drogat

És el relat d’un ancià, que explica que, a plena llum del dia, un home amb accent gallec se li va acostar per demanar-li si li podia indicar una direcció, ja que sospitava que tenia una butlleta de loteria premiada.

 

Minuts després, va arribar un segon estafador que va rubricar que aquella era la butlleta premiada i, per la qual cosa, van demanar l’home que els indiqués on podien cobrar el premi, perquè ells no sabien com fer-ho.

 

És aleshores quan, segons ha relatat aquest als Mossos, no sap per què va fer cas als estafadors i va accedir a pujar al vehicle. La víctima explica que no sap els motius del succés i que no sap per què va anar a casa seva per agafar la cartilla del banc i retirar, finalment, un total de 6.000 euros a canvi de la butlleta premiada.

Van demanar-li un canvi: la butlleta premiada, per 6.000 euros

Va ser la proposta dels estafadors. Tot i que l’home al·lega que no recorda res del succeït, explica també que li van canviar la butlleta pels 6.000 euros que segons abans havia retirat de la sucursal bancària.

 

Després de retirar els diners, va oferir els diners al conductor del vehicle i, tot seguit, els estafadors —dos homes d'uns 40 anys— van fugir sense donar cap mena d’explicació a la víctima.