Imatge del pis on vivien les nenes de Sallent

L'avi de les nenes de Sallent: «No estaven bé, volien tornar a l'Argentina»

Un nou testimoni assegura que la família volia marxar de Catalunya

El fatídic succés a Sallent, a la comarca del Bages, continua sent el tema més important en els mitjans de comunicació. La mort d'una de les dues germanes bessones en caure pel balcó del domicili familiar ha consternat tot el poble barceloní. La seva germana va ser ingressada a l'Hospital Universitari Parc Tauli de Sabadell en estat crític.

Els testimonis de veïns, familiars i mares de companys d'escola de les joves, apunten que la causa seria l'assetjament escolar. Fins i tot, el departament d'Educació, que descartava l'assetjament escolar, ha fet un pas enrere i a hores d'ara no descarta cap hipòtesi. Aquest matí un nou testimoni ha estat revelador.

Un nou testimoni sorprèn amb una dada

Aquest matí de divendres, vint-i-quatre de febrer, 'El programa de Ana Rosa' ha connectat via telefònica amb Gustavo, l'avi de les bessones, que resideix a l'Argentina. Gustavo va oferir una dada força rellevant al programa matinal de Telecinco. I és que l'any passat, en una conversa telefònica, el pare de les nenes li va comentar que volien tornar a Argentina.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Sobre el tema de l'assetjament escolar Gustava ha respost que li han explicat molt poca cosa, ja que les bessones havien amagat el tema del bullying. «Pel que vaig escolar sobre el que posava a la nota, sí que es van adonar que era per això. Acusaven que no era directament l'assetjament i era per problemes familiars... jo conec al meu fill i me'l crec. La meva neta va escriure que va ser per assetjament».

Afirma que les nenes patien assetjament

L'avi aclareix que les petites rebien assetjament i ara ha estat quan la gent ho afirma: «Les nenes van escriure en aquesta carta que tot va ser per l'assetjament. Ara està sortint la gent del barri dient que sí, que rebien assetjament». L'avi ha assegurat que estava informat d'aquestes informacions abans que passes la tragèdia. 

«Jo no sabia que els pares havien demanat una intervenció psicològica. Fa dos anys que estan a Espanya, però l'any passat, pel dia del Pare, el meu fill em va enviar un missatge informant-me que volien tornar a l'Argentina».