El seu avi va perdre la vida per salvar-la: «Ens va dir que si volíem que ens executés fora o dins de la casa»

L'agressor li va tallar sis tendons i va voler abusar sexualment d'ella

Imagen de la joven.
Imatge de la jove. | Cuatro

Un home de 46 anys va ser detingut aquest passat dimecres, 27 de març, després de presumptament posar fi a la vida del pare de la seva parella de 70 anys i ferir a la filla, de 21 anys, a Castelló després que la seva companya sentimental el denunciés aquest mateix dilluns per amenaces de mort.

 

Els fets es van produir al domicili del pare de l'excompanya sentimental, on el detingut va obligar a la filla de la seva exparella a despullar-se després d'amenaçar-la amb un ganivet. Davant d'aquesta situació, l'avi de la jove es va abalançar sobre el detingut i va començar un forcejament entre tots dos.

 

Niña2

 

Finalment, el presumpte assassí va matar al pare de la seva exparella amb una arma blanca. A més, va ferir a la filla d'ella a la mà. Concretament, l'agressor li va tallar sis tendons i va voler abusar sexualment d'ella per venjar-se d'aquesta forma de la denúncia que la seva mare va interposar per maltractament.

El seu avi per part de mare la va defensar i per això mateix, va acabar morint a conseqüència de les punyalades de l'home que havia estat parella de la seva filla. Aquesta jove de 21 anys, mentre contínua recuperant-se de les seves ferides, tan físiques com a psicològiques, ha relatat entre llàgrimes l'horror que va viure quan l'home els va dir que «si volíem que ens executés fora o dins de la casa».

 

Cal assenyalar que aquest mateix dijous, 28 de març, l'agressor en qüestió ha sortit de l'hospital cap a la comissaria, insultat i increpat pels afins d'aquesta família resident a Castelló. La mare de la jove plora la mort del seu pare des d'una casa d'acolliment per a dones maltractades.

L'home ja havia estat denunciat

Cal destacar que la parella del detingut havia interposat una denúncia contra ell davant la Policia Nacional, on assenyalava que l'home l'havia amenaçat de mort.

 

Després d'aquesta denúncia, es va establir un dispositiu de crida i cerca sobre el presumpte assassí, així com la protecció de la dona en un lloc diferent de la seva casa, tal com apunten fonts properes a la recerca.A més, des de la Prefectura s'ha precisat que sobre ell pesava una ordre d'allunyament i que la denunciant, víctima de violència de gènere, no estava a casa dels seus pares al moment en què la seva exparella es va presentar al seu domicili.


Comentaris

envia el comentari