L'àvia de Gabriel Cruz va tenir la reixa de casa seva oberta les onze nits en què el seu nét va estar desaparegut

La dona mai va perdre l'esperança de tornar a veure el seu nét

Imagen de Gabriel Cruz Ramíez.
Gabriel Cruz Ramírez, el nen assassinat | SOSDesaparecidos

Onze nits són les que va estar desaparegut el petit Gabriel, onze doloroses i llargues nits per tots els seus familiars, sobretot pels més propers. Durant tots els dies en què el nen es trobava desaparegut hem pogut veure els seus pares molt afectatsperò hi havia una persona patint tant com ells, tot i que no va sortir als mitjans de comunicació. Es tracta de la seva àvia.

Durant aquestes onze nits en les quals no hi havia notícies del seu nét, la dona va deixar el reixat de la seva finca a Las Hortichuelas obert, un gest que mostra que mai va perdre l'esperança. Puri Carmen, així es diu l'àvia del nen, va prendre aquesta decisió per si el nen tornava, perquè pogués entrar sense problemes a la casa familiar.

Finalment el cas ha acabat amb un tràgic desenllaç i tot i que ni els pares del nen ni la seva àvia van perdre mai l'esperança, el petit Gabriel no va poder tornar a casa. Ana Julia Quezada ha confessat que el va matar donant-li un cop amb una destral.

L'àvia de Gabriel Cruz confiava que tornés

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramírez.
El petit Gabriel Cruz | Cedida

 

Puri Carmen confiava queel nen podria tornar a casa, per a ella la possibilitat que algú tingués capturat el seu nét i decidís deixar-lo en llibertat era real. És per aquest motiu que ella va deixar la reixa de casa seva sempre oberta, des del primer moment en què es va saber que el nen havia desaparegut.

En cas que passés el que ella tant desitjava, que el nen pogués tornar, no volia que el petit es trobés la porta de casa tancada i que per tant no pogués entrar al domicili. La dona va decidir mantenir la reixa oberta amb l'esperança de tornar a veure el seu nét passant a través d'ella.

Puri Carmen estava amb Ana Julia i Gabriel abans de la desaparició

L'àvia del nen ha confessat, de la mateixa forma que el pare, que té un gran sentiment de responsabilitat i culpabilitat en la desaparició i mort del nen. Ella va ser l'última persona en veure amb vida al petit a part d'Ana Julia Quezada, la seva assassina.

Tots tres es trobaven a la casa familiar, junts. El nen va marxar a casa dels seus cosins, l'àvia i Ana Julia es van quedar soles, però uns minuts després aquesta també va marxar de la casa. Res podia fer pensar a la dona que aquella vegada seria l'últim cop que veuria amb vida a Gabriel.


Comentaris

envia el comentari