Una àvia intoxica tota la seva família amb un pastís fet amb insecticida

La dona va confondre la farina amb el producte tòxic

Imatge d'un pastís de xocolata dividit en trossos de dimensió igual el 9 de febrer de 2020
L'error de l'àvia podria haver acabat en tragèdia | Pixabay

Un error comès sense malícia, però que podria haver acabat en tragèdia. Això és el que ha tingut lloc a la ciutat argentina de Salta, al nord del país, on una àvia s'ha endut l'ensurt de la seva vida, després d'una confusió que podria haver costat la vida de tota la seva família

L'àvia va confondre la farina amb un insecticida en pols

Segons sembla, la dona es va animar a preparar a un dels seus nets un pastís d'aniversari, però mentre barrejava tots els ingredients va confondre el més important, la farina, amb insecticida en pols, d'aspecte i color molt semblant. El resultat, com era d'esperar, va ser que tota la família va patir una intoxicació important, i va acabar a l'hospital.

El que resulta més curiós és que, un cop acabat el pastís tòxic, tothom va assegurar que estava boníssim. Poc després, però, els tres nets i altres familiars van començar a sentir-se malament, i llavors es van adonar del que havia passat. Afortunadament, tot va quedar en un ensurt, i unes hores després d'ingressar en el centre mèdic van poder tornar a les seves cases. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari