L'avió privat de Leo Messi, a punt de patir un accident

Segons informa el 'The Mirror', s'havien detectat problemes tècnics en el tren d'aterratge

Leo Messi durant l'entrega de la Pilota d'Or, el 2 de desembre de 2019
L'avió privat de Messi ha hagut d'aterrar d'emergència a Brussel·les | Catalunya Diari

El jet privat de Lionel Messi ha hagut de realitzar un aterratge d'emergència a l'aeroport Zavatem de Brussel·les aquest matí de divendres, 3 d'abril. Segons informa el 'Daily Mirror', s'havien detectat problemes tècnics en el tren d'aterratge. No sap amb certesa, però, si el futbolista viatjava a l'aeronau en el moment de l'incident.

Un avió personalitzat

L'avió havia d'aterrar a Tenerife a les 9.10 hores. Es tracta del Gulfstream V personalitzat amb el número 10, pel que paga 13 milions d'euros de tarifa. A més, Messi va decidir incloure els noms de la seva família als esglaons de l'escalera d'entrada al jet. 

D'ençà que el coronavirus va irrompre al món del futbol internacional no se sap gaire dels jugadors, exceptuant de què publiquen en les seves xarxes. La darrera notícia de Messi va ser que, de la mateixa manera que Pep Guardiola i altres personalitats han volgut fer un donatiu per combatre la pandèmia, va aportar el seu gra de sorra en la lluita epidèmica. Concretament, el capdavanter ha donat un milió d'euros, tal com va informar en el seu moment 'Mundo Deportivo'.


Comentaris

envia el comentari