Dos morts en estavellar-se una avioneta en una benzinera a Badia del Vallès

Set dotacions de Bombers s’han desplaçat fins a la zona

L'accident ha deixat dues víctimes mortals
L'accident ha deixat dues víctimes mortals | Twitter

Protecció Civil acaba d’anunciar que una avioneta de l’Aeroclub s’ha estavellat a Badia del Vallès, concretament en una benzinera localitzada al costat de l’aeroport de Sabadell. Les primeres informacions apunten que han mort els 2 tripulants que hi havia a l’aeronau en el moment dels fets.

Fins al lloc dels fets s'han mobilitzat set dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, diverses de la Policia Local de Sabadell i tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques, SEM. Ara per ara, segons han informat, no s'ha incendiat res ni hi ha hagut cap explosió. 

Des de Protecció Civil han activat l'alerta del Pla Especial d'Emergències Aeronàutiques, AEROCAT, per l'accident d'avioneta que s'ha registrat a les 17.45 hores quan l'aeronau amb dos tripulants estava a punt d'aterrar a l'aeroport de Sabadell i ha acabat estavellant-se contra el sostre d'una benzinera.

Segons ha confirmat el Sistema d'Emergències Mèdiques de la Generalitat, els dos ocupants de l'avioneta han perdut la vida com a conseqüència de l'impacte a Badia del Vallès. 

Els Bombers de la Generalitat estan treballant al lloc dels fets ajudant-se d’una grua per estabilitzar l’avioneta que ha quedat amb la part posterior suspesa a l’aire, però no sembla que l'accident hagi afectat l'estructura de l'edifici.

Protecció Civil ha anunciat que ha estat activada la Fase d’Emergència General per part de l’Aeroport de Sabadell i també han habilitat una Sala de Crisis per si és necessària, mentre que l’alerta del pla AEROCAT continua activa.

Avioneta estavellada al sostre d'una benzinera, al costat de l'aeroport de Sabadell
Avioneta estavellada al sostre d'una benzinera, al costat de l'aeroport de Sabadell | Twitter / @RubenReyes107  

Comentaris

envia el comentari