La B-23, tallada a l'altura del Papiol en sentit sud per un accident

Es registren retencions de 3 quilòmetres
Imatge del succés | Trànsit

 

La B-23 es troba tallada a l'altura del Papiol en sentit sud per un accident. Derivat del succés, que s'ha produït entre els quilòmetres 13,50 i 8, es registren retencions de 3 quilòmetres a causa dels dos carrils que han quedat interromputs, malgrat que també hi ha dos carrils oberts. Així les coses, les retencions arriben fins a St. Feliu. De moment, el Servei Català de Trànsit no ha pogut proporcionar més informació. 

 

 

 

Un atropellament a Montcada i Reixac provoca la interrupció de l'R11 i l'R3

Aquest matí s'ha produit un atropellament a l'altura de Montcada i Reixac que ha interromput la circulació de trens de les línes R11 i R3 de Rodalies de Catalunya. En aquests moments, el comboi que s'ha vist implicat en l'accident -el qual havia de cobrir el trajecte de Portbou a Barcelona Sants- es troba aturat dins els límits del municipi. 

 

Arran l'incident, s'han produit desviaments per Bifurcació Mollet, i des del compte oficial de Twitter de Rodalies R11 han informat que s'estan produint fins a 60 minuts de retard. Amb tot, la població compta amb les alternatives de l'R3 i l'R4, i la circulació de l'R2 Nord i l'R-11 ha estat desviada a partir de Mollet del Vallès cap a la línia R8, que travessa els municipis de Cerdanyola, Sant Cugat, Rubí, Castellbisbal i Martorell. Amb tot, el Twitter d'Equip Viari acaba d'informar que ja s'ha restablert el pas dels trens a l'R2 i a l'R11.

 

 

Uns minuts després de l'atropellament, Twitter s'ha omplert de comentaris que reclamaven el soterrament urgent d'aquest tram de via, que es configura com un dels punts negres de la xarxa ferroviària, després que s'hi hagin produit un total de 171 morts, dues de les quals han tingut lloc en els darrers quinze dies.