La bala de l'arma de Rosa P. es podria haver desfet amb les flames que van cremar el cos de Pedro Rodríguez

Es va trobar un projectil pels voltants del pantà de Foix, molt a prop del cadàver calcinat

Mossos investigant al camí on s'ha trobat el cotxe cremant.
Mossos investigant al camí on es va trobar el cotxe calcinat amb el cadàver de Pedro Rodríguez dins | cedida

Continuen les incògnites en el cas del Guàrdia Urbà de Barcelona que va aparèixer calcinat dins el seu cotxe als voltants del pantà de Foix. El nou contingut del sumari ha aportat nous detalls sobre el succés que va sacsejar el Penedès desconeguts fins ara, com que a l'arma de Rosa P. li faltava una bala.

Fins ara, la possibilitat que Pedro Rodríguez hagués mort per impacte de bala era una mera hipòtesi, però amb aquesta troballa pren força i es contraposa al motiu de la mort que senyala l'autòpsia: una mort per «estrangulament manual». També es generen nous dubtes sobre les restes de sang que es van trobar al pis de la víctima.

La bala podria haver-se desfet amb les flames

Al costat del cadàver del Guàrdia Urbà es va trobar una bala del mateix tipus de munició que fa servir aquest cos policial de Barcelona. En concret, es tracta d'un projectil blindat amb nucli de plom del calibre 9 mm i model Luger, idèntic al que falta a l'arma de Rosa P., pel que la principal hipòtesi a hores d'ara apunta al fet que es tractaria de la mateixa bala.

A més, segons expliquen a 'El Programa de Ana Rosa', al costat del cadàver calcinat hi va aparèixer una taca de metall fos d'uns sis mil·límetres, que tot apunta és el nucli de plom que s'hauria desfet amb l'alta temperatura de les flames. Aquesta taca indica que la bala hauria travessat el cos i hauria sortit, ja que si no s'hagués trobat dins el cos.


Comentaris

envia el comentari