Una banda saqueja al públic del Pride Barcelona mentre Ada Colau es trobava a la zona VIP

L'alcaldessa va assistir al dia LGTBI escoltada per dos guàrdies
Ada Colau al Pride Barcelona 2019 amb l'actriu Itziar Castro   | Instagram (@itziarcastro)

 

Cada dia arriben noves notícies sobre constants robatoris i furts a Barcelona. Aquest passat cap de setmana, mentre se celebrava el Pride Barcelona, una banda de carteristes van saquejar als assistents. Es calcula que es van furtar més de 40 mòbils als participants, els quals estaven ballant tranquil·lament a l’avinguda Maria Cristina durant el festival a Barcelona.

 

Ada Colau, a la zona VIP del Pride

Alguns assistents han comentat el fet que l’alcaldessa de Barcelona, que es trobava també al Pride —però dalt d’una carrossa i en la zona VIP— portés dos guàrdies. «El Pride Barcelona no va permetre que parlessin els polítics assistents», segons expliquen fonts policials a ‘Crónica Global’. A més a més, els organitzadors no va permetre a Ciutadans participar en l’esdeveniment pels seus acords amb VOX en alguns ajuntaments.

 

Ada Colau va arribar cap a les 20.00 hores i es va situar damunt d’una carrossa, en un espai reservat i controlat per seguretat privada en el qual va estar durant diverses hores i va marxar sense cap incident. Però no tots els assistents van tenir la mateixa sort, ja que la policia denuncia que les 50.000 persones del públic del Pride van ser objectiu d’un clan organitzat que va cometre 40 robatoris només de mòbils. «Són 30 persones que no estan fitxades per la policia, entren als festivals, pagant l’entrada si cal, i roben el que poden» asseguren.

 

Torrent i Artadi també van assistir

L’alcaldessa no va ser l’única autoritat que va assistir a la festa de l'orgull LGTBI, sinó que es van deixar veure companys seus del partit com Jéssica Albiach; el president del Parlament, Roger Torrent, i el conseller de Treball Chakir el Homrani —els dos d'ERC—, i la número dos de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, però no tots van anar a la zona VIP.

 

El fet que Colau pugés a la zona reservada va cridar l’atenció d’alguns assistents a les xarxes, que també s'han omplert de queixes fent referència a la quantitat de robatoris que hi va haver. 

 

 

 

També et pot interessar...