El bar vegetarià Floripa, escenari d’una mort sobtada

El local, a l’eixample de Barcelona, és conegut pels seus plats a base de vegetals i la seva bona reputació en la cuina

Bar Floripa
El bar Florita, cèntric vegetarià de Barcelona, s'ha convertit en escenari d'una sobtada mort | Cedida

El bar Floripa, al bell mig del barri de l’Eixample de Barcelona, s’ha tornat notícia, desgraciadament no pels seus plats vegetarians, sinó per ser l’escenari d’una mort. Encara no se sap que ha passat, si ha estat un homicidi o no, però a l’interior del local, aquest dilluns 15 d’abril, s’ha trobat el cos d’un home i també havia desaparegut la caixa registradora. De totes maneres, els agents creuen que no hi ha senyals d’homicidi, però no es podrà saber del cert fins que no es faci l’autòpsia, que serà la que determini les causes de la mort.

El bar, molt cèntric, al carrer d’Aribau 92, és bastament conegut a la ciutat i un lloc d’acollida per la gent que vol fer un àpat sense carn ni peix. Floripa destaca i s’autoproclama com un restaurant vegetaria amb plats com a ‘nachos’ amb verdura, formatge i llegums; tàrtar de tofu i enciam de mar; curry verd estil tailandès; hamburguesa americana estil vegetarià; o inclús postres com Cheesecake o Brownie amb xocolate suïs negre.

bar Floripa
El bar Floripa és reconegut pels seus plats vegetarians, vegans i sense gluten | Cedida

 

Els preus dels seus plats ronden entre els 5 i els 15 euros i les seves puntuacions a la web és de 4,5 sobre 5 punts. Amb més de 68 comentaris, la majoria positius, i una puntuació destacada com «excel·lent» pels usuaris, el bar es destaca a si mateix per oferir cuina saludable amb opcions veganes, vegetarianes i sense gluten.

El bar es trobava tancat

Casualment, avui era el dia festiu del Floripa i les seves portes haurien d’estar tancades de cara al públic. Tot i que encara no hi ha detalls del succés, l’horari habitual d’obertura del local és de dimarts a diumenge, deixant els dilluns pel descans.

bar Floripa
Molts dels comentaris exalten els postres que ofereix el bar als seus clients | Cedida

 

Entre les opinions dels visitants destaca gent que exalta els plats que s’ofereixen, el personal, la quantitat de menjar i inclús el local, el qual al·leguen per la seva decoració. Però altres comentaris es queixen de l’elevat preu de, per exemple, un got d’aigua o dels temps d’espera perquè el menjar arribés a la taula. En general, un local molt visitat, que ha estat víctima d’un trist succés del qual encara no se sap la història.


Comentaris

envia el comentari