Una baralla deixa un ferit lleu per arma blanca al Raval de Barcelona

Aquest apunyalament és un més dels que es registren cada setmana a Ciutat Vella, la zona zero de la inseguretat a la capital de Catalunya

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona, en una imatge d'arxiu.
Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona, en una imatge d'arxiu. | Guillem RS

Que Ciutat Vella tingui més Mossos és una urgència. Just ahir el departament d'Interior va anunciar una reorganització dels serveis per posar més agents en aquest barri que s'ha convertit en la zona zero de la inseguretat a Barcelona, tot i que sense tenir més agents als altres districtes, i també just ahir, dilluns 22 d'octubre, a la nit, una nova baralla acabava amb un ferit lleu per apunyalament al barri del Raval.

L'incident, en el qual va actuar la Guàrdia Urbana, es va produir al carrer de Nou de la Rambla amb el de Lancaster, molt a prop de la Rambla. Al voltant de les 12 de la nit una baralla iniciada per dues persones ha acabat amb un d'ells ferits lleu per la ferida d'arma blanca. L'home ha hagut de ser traslladat a un centre mèdic. L'autor de l'apunyalament ha estat detingut per la policia de la ciutat, que és qui s'ha encarregat de les investigacions. De moment, no consten més detalls sobre l'agressor ni tampoc sobre la motivació de la baralla. De totes maneres, els apunyalaments en aquest zona de Barcelona s'han disparat les darreres setmanes.

Apunyalaments al centre de Barcelona, el pa de cada dia

Només al barri del Raval de Barcelona, els darrers dies, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han intervingut en una desena d'agressions amb arma blanca, la majoria, entre estrangers instal·lats al barri i per temes relacionats amb el tràfic de droga. Els darrers van ser aquest cap de setmana. Un noi de 14 anys va ser agredit per un altre menor per intentar robar-li el mòbil. També n'hi hagut diversos al carrer de Carretes i també a la zona del carrer de Robadors.

Una baralla al Metro també va desencadenar amb un apunyalament contra un vigilant de seguretat aquest cap de setmana a l'estació de Paral·lel.Un grup de persones de nacionalitat dominicana es va barallar amb un altre grup de persones i quan els vigilants de seguretat van intentar aturar l'enfrontament, un d'ells va rebre una ganivetada.Interior i Ajuntament han pactat tenir més agents a Ciutat Vella per intentar lluitar contra aquesta plaga però també contra els narcopisos, edificis buits que els narcos ocupen per convertir-los en punts de distribució de drogues al cor del Raval.


Comentaris

envia el comentari