Una baralla entre avis a cops de bastó obliga a tancar una plaça de l'Hospitalet de Llobregat

Els fets van tenir lloc aquest dissabte 2 de maig

Imatge de la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet en un servei durant el decret de l'estat d'alarma
La Guàrdia Urbana de l'Hospitalet de Llobregat s'ha vist obligada a precintar la plaça | Ajuntament de l'Hospitalet

La Guàrdia Urbana de l’Hospitalet del Llobregat va tancar una plaça del municipi per les diverses baralles que es van produir entre el col·lectiu de gent gran per asseure’s als bancs. Segons Cronica Global, la policia municipal de seguretat es va desplaçar fins al lloc dels fets en ser alertada per una disputa entre uns avis. Davant el desacord, tota l’àrea va quedar precintada per ordre de força pública.

«Va succeir el dissabte 2 de maig, el primer dia de relaxació de la reclusió a Espanya. Al migdia, la franja horària en la que els avis i àvies poden sortir a passejar, hi va haver una disputa en una àrea de la via pública situada davant del Mercat de Collblanc de l’Hospitalet. Va haver de venir la policia», relaten uns veïns a Cronica Global.

Baralla a cops de bastó

Els agents van observar de manera sorprenent com els avis es barallaven pels diversos bancs que hi ha a la plaça i afegeixen que es van propiciar diversos cops de bastó. «La falta d’espai pública va provocar una acumulació de gent gran al carrer, que es disputava els seients que hi havia disponibles. El conflicte va anar creixent i va acabar en una baralla», assenyalen fonts policials al citat mitjà.

Cal recordar que les persones dependents i la gent gran tenen dues franges horàries per sortir durant el dia: de 10.00 hores a 12.00 hores i de 19.00 hores a 20.00 hores. La resta del dia es reparteixen entre els menors, sempre acompanyants d’un adult, i els qui opten per fer exercici físic.


Comentaris

envia el comentari