Els Mossos d'Esquadra, fent entrar al cotxe patrulla una persona detinguda durant la Festa Major de Sarrià

Brutal baralla a Catalunya: li talla el braç amb una catana després de discutir-s'hi

La víctima es troba ingressada a l'Hospital Vall d'Hebron

Tràgic succés ahir al matí a l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, on un home va perdre un braç per un atac amb arma blanca.

Segons informa 'Metrópoli', una baralla va ser l'origen de l'agressió. Els fets van tenir lloc aquest dimarts al matí, quan dues persones van iniciar una disputa en un local ocupat.

En l'establiment, situat al carrer del Pedraforca de la localitat barcelonina a l'altura del carrer de les Bòbiles, hi viuen persones que es troben en situació de vulnerabilitat.

Agredit amb una catana

La víctima va ser agredida greument amb una catana, fet que, malauradament, va provocar-li la pèrdua d'un braç.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís, però quan van arribar al lloc dels fets l'atacant ja havia fugit.

Està identificat

Segons fonts policials, 'Metrópoli' ha pogut saber que l'home està identificat, però encara no ha estat detingut, ja que al ser una persona sense un domicili fix és més complicada la seva localització.

La víctima està ingressada

L'home agredit, resta ingressat al centre hospitalari de la Vall d'Hebron de Barcelona, a causa de les greus ferides que li ha causat l'atac.

Més atacs amb arma blanca

La matinada del 6 de desembre, agents policials van tenir coneixement d'una baralla a la via pública entre dos grups de joves on dos menors d'edat van patir diverses ferides de gravetat per una arma blanca a Vilafranca del Penedès.

Tots dos van ser traslladats a l'hospital.

Així, els Mossos d'Esquadra van detenir, el mes passat, tres persones, pels fets que es va produir el 6 de desembre. 

El menor va ser detingut la mateixa matinada dels fets i va passar a disposició de la fiscalia de menors, mentre que els dos majors, de 20 i 28 anys, van ser arrestats el passat 11 de febrer. 

Els dos majors d'edat estan acusats d'un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa i el jutge els ha deixat en llibertat amb càrrecs.

Un altre menor arrestat 

A més, un altre menor va ser detingut el 17 de febrer acusat d'amenaçar i coaccionar les víctimes perquè no denunciessin els fets, i va passar a disposició de la fiscalia de menors.