Un grup de joves protagonitza una baralla amb pals i armes blanques al barri del Gòtic

Els veïns, farts de la situació, denuncien l'assiduïtat amb què tenen lloc aquestes violentes disputes territorials

Un grup de joves va protagonitzar una baralla brutal el passat diumenge al barri del Gòtic
Un grup de joves va protagonitzar una baralla brutal el passat diumenge al barri del Gòtic | Helpers

El passat diumenge, 15 de setembre, vora les 21.00 hores, va tenir lloc una brutal baralla al carrer del Pou de la Figuera —popularment, el Forat de la Vergonya—, al barri del Gòtic de Barcelona. Segons informa 'El Caso', un grup de joves es van barallar amb pals i armes blanques. Paral·lelament, tal com es pot veure en el vídeo publicat pel mitjà esmentat, un dels implicats va trencar una cadira per utilitzar-la com a arma. 

El portal digital relata que, malgrat la indubtable violència protagonista de la trifulga, no consten ferits greus assenyalant que els serveis d'emergències no van atendre cap dels participants i els Mossos tampoc van detenir ningú

Els veïns denuncien la inseguretat del barri

Per la seva banda, el veïnat ha denunciat l'assiduïtat de baralles, que assegura que tenen lloc cada cap de setmana. I és que de fet, fa poc menys d'un mes, el 27 d'agost concretament, va ocórrer un succés semblant. Un grup de nois —que es desconeix si està relacionat amb el del passat diumenge— va protagonitzar una baralla multitudinària al mateix lloc amb pals, armes blanques i ampolles de vidre.

En l'altercat del mes passat tampoc es van registrar detinguts ni ferits i tot apunta que, tant la més recent com l'anterior, són disputes territorials entre grups de lladres que 'habiten' la zona.  

També et pot interessar...


Comentaris
Rosa
Prou de incivisme a Catalunya, este que posar solucions, volem anar per les ciutats tranquila, es una llastima que es tigui passant tot aixo, que no es pugui anar per el Carrer sense que te tribus baralles o que t'atraquin, el ciutada demanen als Ajuntaments i Generalitat que gobernin i possin fi a tota aquesta delincuencia, ja prou!!! Bui una Catalunya neta de tanta delincuencia i civisme, m' estimo molt Barcelona i a la meva Catalunya i me sap molt de greu, que els política no la cuidin ja qué paguen els impostora per que hu facin
Mario Menendez
Esas batallas en el barrio gótico son defender sus territorios ya sea por maras o por venta de drogas,eso se vive en El Salvador.
Jordi
Jo visc al costat i ja estem farts, cada dos per tres robatoris, baralles, intimidacions als veins, i.quan pasa mai i ha ni una patrulla... Es vergonyos.. conseguiran que fotem el cam del barri ja fastiguejats d aquests delincuents que tornen i tornen i tornen.. quan ha de durar la broma?? Pensen ja fer algo??

envia el comentari