rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

Cues de més de 3 quilòmetres a la C-32, a Argentona, per un accident

Gran baralla de dos clans davant d’un hospital a Sant Pere de Ribes

La disputa multitudinària va acabar amb diversos ferits lleus
Imatge d'arxiu | Catalunyadiari.cat

 

Els Mossos d’Esquadra investiguen una baralla multitudinària que va tenir lloc durant la matinada de dijous al davant de l’hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes. La trifulca va començar al voltant de les tres de la matinada, quan una cinquantena de persones es van enfrontar entre sí. Les cinc desenes de persones, que pertanyen a dos clans d'ètnia gitana, van iniciar una discussió que va degenerar fins arribar als cops de puny.

 

Diverses persones van resultar ferides lleus arran la baralla

Malgrat que algun testimoni dels fets declara que va escoltar una detonació, l´ús d’armes de foc ha estat descartat pels Mossos, ja que no han trobat cap evidència al respecte. Com a conseqüència de la baralla, diverses persones van resultar ferides lleus. Les autoritats no van portar a terme cap detenció, ni tampoc es va fer cap identificació policial, perquè els dos clans estaven ja separats quan els agents es van personar al lloc dels fets.

 

Ara, els Mossos d’Esquadra tracten d’esclarir quin va ser el motiu que va provocar aquesta baralla multitudinària entre els dos grups de persones. Segons la línia principal d'investigació, d'entrada es descarta que sigui un conflicte relacionat amb algún tipus de revenja.                                               

 

L'ACN ha explicat el cas mitjançant el seu compte de Twitter

L’Agència Catalana de Notícies ha explicat el cas mitjançant un tuit al seu compte personal: «Els Mossos investiguen una baralla multitudinària ocorreguda de matinada davant de l’Hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes. Una cinquantena de persones pertanyents a dos clans d’ètnia gitana s’enfronten provocant diversos ferits lleus».

 

Comentaris