Foto d'un detingut emmanillat.

Una baralla en una discoteca acaba amb un client mort i el porter detingut

La víctima va iniciar una baralla amb el porter per no deixar-lo entrar al local

És cert que és comú trobar-se amb aldarulls i problemes a moltes entrades de discoteques que prohibeixen l'accés a segons quins clients. Tot i això, el que va passar aquest passat cap de setmana en un local nocturn a Ciudad Real va acabar de la pitjor manera possible. 

Així és, i és que el succés es va resoldre amb la vida d'un client després de rebre l'agressió mortal d'un dels treballadors. El porter del local, de 40 anys, ja ha estat detingut per la Guàrdia Civil com a presumpte autor de la mort.

Diverses persones de festa en una discoteca
La mortal baralla va començar per no deixar entrar un client ebri al local| Pexels

L'home mort va agredir el porter per no deixar-lo entrar

Concretament va passar diumenge passat al municipi de Bolaños de Calatrava, Ciudad Real. Un client, d'origen colombià, va iniciar una baralla amb un porter per impedir-li l'entrada al local nocturn 'Rincón Latino'. Després de la negativa de l'escorta a deixar-lo passar pel seu estat d'embriaguesa, l'home mort va agredir-lo amb una arma blanca.

Davant l'actitud de l'atacant, el treballador del local va iniciar una violenta baralla que va acabar reduint i propinant múltiples cops a la víctima. Els danys cerebrals causats pel porter hondureny van obligar el trasllat del client a l'Hospital General Universitari de Ciudad Real, on no van poder fer res per la seva vida.

L'Ajuntament denuncia la manca d'agents policials

Després d'una primera investigació, l'Ajuntament de Bolaños de Calatrava s'ha volgut pronunciar sobre l'assumpte. Segons han explicat, el local és dins dels paràmetres legals i compta amb tota la reglamentació en regla. Tanmateix, assenyalen que la falta d'agents de la Guàrdia Civil a la zona ha facilitat que passin aldarulls com aquest.

Guàrdia civil
L'ajuntament exigeix un augment d'agents a la comarca | GUÀRDIA CIVIL

Aquesta comarca manxega només compta amb la protecció de dos agents que han de cobrir sis pobles cada dia des de les 14.00 hores. Segons sembla, en el moment de l'incident al local 'Rincón Latino', els únics tres policies locals de servei estaven atenent una altra incidència.

Exigeixen seguretat ciutadana

Des del consorci del lloc del succés, també han volgut comunicar que, «en aquesta localitat de 12.000 habitants, hi ha una justificada percepció d'inseguretat associada al comportament incívic d'algunes persones immigrants». Per posar-hi solució, el ple municipal ha sol·licitat la presència permanent de la Guàrdia Civil i que es permeti el reforçament de la vigilància i control de zones del poble amb seguretat privada durant l'estiu.