Imatge d'arxiu d'una furgoneta de la Urbana de Lleida

Una baralla acaba amb un ferit per un ganivet de cuina a Catalunya

Una discussió per un telèfon mòbil seria el motiu de la discussió | Dies abans, també a Lleida, un altre jove va amenaçar els clients d'un bar amb una catana

Com si es tractés d'un episodi més, continua el serial d'agressions i actes delictius succeïts a Lleida en els darrers dies. Un cas d'assetjament masclista, una agressió a un intern de la presó de Ponent o una altra a la Guàrdia Urbana precedeixen l'últim succés. Es tracta d'una agressió amb un ganivet de cuina emmarcada en una baralla entre quatre persones, que ha acabat amb una persona detinguda i acusada de dos delictes.

Els fets van ocórrer la matinada de dissabte a diumenge, cap a les 03.40 hores, al carrer Galera de Lleida. Es va produir una baralla entre els quatre implicats, tres homes i una dona. La Guàrdia Urbana de Lleida ha explicat al diari 'Segre' que va arribar ràpidament al lloc dels fets sorpresa per la discussió violenta. En arribar, els agents van veure com un dels implicats portava un ganivet de cuina a les mans, que va llençar en ser descobert.

Un telèfon seria el mòbil de la baralla i l'agressió

La baralla hauria assolit la violència física, ja que un dels implicats a la baralla va acabar amb diversos cops a la cara i una ferida superficial al coll provocada pel ganivet. La mateixa víctima va fer saber a la policia que havia estat agredida per la parella que es trobava amb ells. A més, va explicar als agents que estava motivada per una discussió entorn un telèfon mòbil.

Arran dels fets, els agents de la Guàrdia Urbana van detenir un jove de vint-i-un anys de nacionalitat marroquina i veí de Lleida. És acusat de dos delictes, un de lesions i un d'amenaces.

Un altre jove és detingut per amenaçar clients d'un bar amb una catana

Edat i acusació gairebé idèntiques, si no calcades, són les d'aquest jove i un altre noi també veí de la ciutat de Lleida. Aquest segon va ser detingut la matinada de dijous a divendres de la setmana passada després d'haver amenaçat amb una catana la propietària i els clients d'un bar al carrer de Sant Martí.

Segons van explicar els clients del bar on es va produir l'episodi, el noi s'havia discutit amb la propietària i havia marxat del local. Tot i això, al cap de pocs minuts, hi va tornar amb una espasa. Amb ella va amenaçar la propietària i les persones que es trobaven en aquell moment a la terrassa de l'establiment.

L'autor de l'amenaça, acusat d'un presumpte delicte d'amenaces greus, va fugir quan la policia va acudir al lloc dels fets. Va amagar l'arma blanca i va voler tornar a entrar al bar, moment en què va ser detingut per la policia municipal.