Imatge d'una baralla al metro de Barcelona

Nova baralla al metro de Barcelona entre un passatger i un carterista

Els fets van tenir lloc dies abans del passat 20 de gener, a la línia 5

La inseguretat roman al metro de Barcelona. L'entorn del transport municipal segueix  sent l'escenari de nombroses baralles entre usuaris i grups de carteristes. El darrer enfrontament violent va ser gravar poc abans del passat 20 de gener. Els fets van tenir lloc a la línia 5, que uneix Cornellà amb Vall d'Hebron.

En les imatges, les quals ha publicat 'El Caso', no es pot apreciar qui és exactament qui, però, segons sembla, el passatger, víctima d'un furt, colpeja el carterista davant la mirada dels altres usuaris. Poc després, arriba un tercer i s'implica en la baralla. Tal com ha pogut saber el mitjà esmentat, no va haver-hi registre de ferits greus ni cap denúncia.

Una baralla multitudinària als entorns de l'RCDE Stadium

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dissabte, 25 de gener,  cinc persones i n'han identificat 36  a Cornellà de Llobregat (Barcelona) per enfrontaments entre dues aficions contràries, de l'Espanyol i l'Athletic Club de Bilbao. La policia catalana ha informat que els incidents s'han produït a les 12.30 hores als voltants de l'estadi de Cornellà i la Brigada Mòbil (Brimo) ha hagut d'intervenir. S'han arrestat cinc persones per desordres públics i lesions i una persona ha resultat ferida i se l'ha hagut de traslladar a l'hospital.

També et pot interessar...