Baralla multitudinària a cops de bombona de butà a Cadaqués

La Policia Local ha detingut una dona per agredir tres agents

Baralla multitudinària a Cadaqués, a l'Alt Empordà, a cops de bombona de butà i cinturó. La Policial Local ha rebut l'avís aquest dijous a un quart de set de la matinada que a la zona del carrer de Miquel Rosset de la població hi havia un grup de joves barallant-se. Quan els agents han arribat al lloc, han vist un grup d'entre cinc i sis persones que s'estaven esbatussant. Un d'ells intentava agredir la resta amb un cinturó però, a més, els agents també han vist com un dels implicats en la baralla duia una bombona de butà a les mans i tenia intenció de llançar-la contra un altre dels joves. Quan s'han adonat de la presència policial, tots han fugit corrents. Només ha quedat al lloc un noi, víctima de l'agressió, que no ha volgut presentar denúncia.

Poca estona després, cap a les set del matí, els agents han rebut un altre avís. En aquesta ocasió d'una noia que, sota els efectes de les begudes alcohòliques, donava cops a les portes de les cases, estava molt alterada i no deixava descansar els veïns. Els agents han intentat calmar-la durant una bona estona, almenys 45 minuts, però no ho han aconseguit. La noia, que tampoc no es volia identificar, ha acabat agredint tres policies, que han patit lesions lleus. Finalment l'han detingut per atemptat contra agents de l'autoritat.

Les mateixes fonts policials vinculen els incidents a l'horari d'obertura dels locals i recorden que tots els avisos s'han produït a partir de les sis de la matinada. De fet, l'alcalde de Cadaqués va decretar, mitjançant el ban d'alcaldia, que els locals d'oci nocturn del municipi tanquessin una hora abans els caps de setmana i mitja hora abans entre setmana. La Fecasarm, però, defensant els interessos de tres bars musicals del municipi, va decidir interposar recurs al jutjat contenciós administratiu, que ha decretat la suspensió del ban d'alcaldia mentre es decideix sobre la legalitat de l'acte administratiu.


Comentaris

envia el comentari