Dues bandes de narcotraficants es barallen al mig dels carrers de Mataró

Els veïns han demanat a l'Ajuntament ja que no és el primer cop que succeix un incident com aquest

Mossos
Els veïns denuncien que els episodis de violència són constants | Mossos d'Esquadra

Els veïns del barri de Rocafonda de Mataró van haver de presenciar un episodi de gran violència en els seus carrers. Membres de dues bandes de narcotraficants rivals no van dubtar en barallar-se a plena llum del dia.  El que va començar com un intercanvi de cops de puny i puntades, acabava, fins i tot, amb un intent d'atropellament per part dels implicats.

Segons denuncien els residents a la zona, els dos grups criminals es van instal·lar a la zona fa pocs mesos. Des de llavors, mantenen una disputa oberta per fer-se pel control de la venda al detall de droga en aquest barri de la capital del Maresme. 

 

Demanen a l'Ajuntament que prengui mesures   

Fa temps que els veïns del barri de Rocafonda denuncien la inseguretat que es viu al barri i la deixadesa per part del govern municipal. Recorden que aquesta baralla no ha estat un fet aïllat i que cada cop són pisos ocupats que acaben convertits en narcopisos. Per aquest motiu tornen a demanar al consistori que prengui mesures per acabar amb la delinqüència i aturar la degradació del barri. 

Tres detinguts amb 100 quilos de cabdells de marihuana a Mataró

Fa poc més d'un mes, concretament el 18 de març, els Mossos d'Esquadra van detenir a Mataró (Maresme) tres homes com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues i van intervenir 99 quilos de cabdells de marihuana i 18.000 euros provinents de la seva venda. El valor de la droga en el mercat il·lícit seria superior als 147.000 euros. 

Els detinguts, de 28, 27 i 33 anys i nacionalitat grega, van passar a disposició judicial el 20 de març i el jutge va decretar el seu ingrés a presó. La investigació va començar quan els agents van saber que en un immoble s'estaria emmagatzemant droga. Després van comprovar que els tres homes tenien dos vehicles per transportar la marihuana.


Comentaris

envia el comentari