YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Brutal baralla multitudinària per Cap d'Any: 30 persones s'apallissen en un bar a l’Hospitalet

El succés es va saldar amb diversos ferits de diferent gravetat i entre els quals s’hi troba el vigilant de seguretat del local

Sorprenent i perillós succés durant la nit de Cap d’Any a l’Hospitalet de Llobregat. Segons informa ‘SER Catalunya’, unes trenta persones van protagonitzar una multitudinària baralla de matinada al bar La República de la ciutat barcelonina. Tot i que el conseller d’Interior Miquel Buch no n’ha fet esment en la roda de premsa que ha tingut lloc aquest 1 de gener de 2019, el mitjà esmentat ha avançat que la baralla va tenir lloc entre persones de nacionalitat marroquina i dominicana.

El succés, per més inri, es va saldar amb diversos ferits de diferent gravetat i entre els quals s’hi troba el vigilant de seguretat del local en concret.

El telèfon 112 rep més de 3.800 trucades per incidències per Cap d'Any

El telèfon d'emergències 112 ha rebut entre les 20 hores de dimarts i les 10 d'aquest dimecres 3.808 trucades per incidències relacionades amb la nit de Cap d'Any, cap de destacable, segons Protecció Civil. Gairebé la meitat dels avisos han estat per qüestions relacionades amb la seguretat ciutadana, el 49,2%, mentre que el 29,1% de les trucades han estat per assistències sanitàries.

Territorialment, el 47,3% dels avisos han arribat des del Barcelonès; el 8,72% des del Baix Llobregat, i el 8,04% des del Vallès Occidental. Per ciutats, Barcelona n'ha acumulat el 36,74%. Al carrer Calàbria de la capital catalana s'ha declarat un foc en uns baixos sense provocar ferits. Els veïns han estat desallotjats per precaució.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari