rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una baralla la nit del ball de Carnestoltes acaba amb dos ferits a Molins de Rei

L'autor ja ha estat detingut

La festa de Carnaval ha quedat eclipsada per la violència a Molins de Rei, a la comarca del Baix Llobregat. I és que, tal com informa 'Viu Molins de Rei', durant el ball de Carnestoltes de dissabte, al voltant de les 04.30 hores de la matinada, la carpa de l'Esplai Mariona, on tenia lloc, va ser l'escenari d'una brutal baralla. 

 

Segons el mitjà citat, tot va començar quan un dels implicats va treure una navalla, i va ferir una altra persona per causes que encara s'estan investigant. A continuació va intervenir el vigilant de seguretat contractat per l'Ajuntament, per tal d'aturar-los, però també va acabar amb una ganivetada a la cama. 

L'agressor, detingut la mateixa nit

El cas del primer ferit, aquest va ser atès en el mateix punt de l'agressió, mentre que el vigilant va ser traslladat en una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí, en presentar una ferida més profunda, tot i que ja ha estat donat d'alta, segons ha assenyalat l'Ajuntament de Molins de Rei. 

 

Pel que fa al presumpte agressor, els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana, el va detenir. Tal com ha assenyalat l'ajuntament, l'operació va ser força ràpida, ja que durant la segona part del ball de Carnestoltes hi havia un total de tres patrulles als voltants de la carpa per prevenir qualsevol aldarull. 

Un jove de 28 anys, mort després d'una altra agressió

També el passat dissabte a la nit, un jove de tan sols 28 anys va morir durant la rua de carnaval d'Herencia, a Ciudad Real, després de ser atacat i colpejat. El terrible succés va commocionar la petita localitat, ja que Gonzalo era un jove molt conegut, amb «un somriure constant», «adulador, agradable i molt treballador», segons han indicat els veïns. 

Comentaris