Rubén es va barallar amb un jove al carrer abans d'assassinar Mónica i la seva filla

L'home no té cap denúncia prèvia per violència masclista ni maltractaments

Rubén, l'home de 27 anys que presumptament va assassinar la seva parella i la seva filla la passada Nit de Reis a Esplugues de Llobregat, s'havia barallat amb un jove al mig del carrer a les 3 de matí d'aquell mateix dia. La baralla, segons explica 'El Caso', es va allargar diversos minuts i va deixar al jove ferit, tal com van explicar els veïns de la parella.

Ara, els Mossos d'Esquadra, investiguen si aquesta discussió té a veure amb el tràgic desenllaç. Segons el mitjà citat, algunes fonts asseguren que la discussió va ser amb un conegut de Mónica, parella i víctima, amb qui el detingut, després de gairebé cinc anys de relació, estava en tràmits de separació.

La investigació segueix oberta i la policia està recollint testimonis de l'entorn de la família de la víctima per entendre què va passar entre el moment de la baralla, a les tres del matí, i les sis, quan el 112 va rebre una trucada que els informava dels fets.

L'home no té cap denúncia prèvia per violència masclista ni maltractaments

Els veïns, segons explica 'El País', coincideixen que eren una parella discreta, sense discussions ni crits. És més, segons fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), l'home no té antecedents judicials ni cap denúncia prèvia per violència masclista ni maltractaments.

Aquell dia, però, els veïns van avisar que havien sentit crits. Quan els agents van arribar al domicili, es van trobar els cossos sense vida de la dona i la menor, possiblement estrangulades, segons una primera hipòtesi, i sense que l'equip dels Serveis d'Emergències Mèdiques —SEM— pogués fer res per salvar-les. Al mateix lloc dels fets, Rubén va ser detingut com al presumpte autor del doble assassinat, tot i que va haver de ser traslladat a un centre mèdic a causa de les lesions que presentava per haver-se autolesionat. Un cop es recuperi, passarà a disposició judicial.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari