Un cotxe de la policia local

Es barallen a cops d'ampolla enmig del carrer a Catalunya i acaben ferits i detinguts

Els implicats van ser detinguts el mateix dia

Una baralla a cops d'ampolla ha deixat dos ferits aquest dimarts, 27 de juny, a la Jonquera, a l'Alt Empordà. La baralla va produir-se pels volts de les 20 h al municipi de l'Alt Empordà.

Dos homes s'estaven esbatussant amb ampolles de vidre al mig del carrer Major del municipi, tot just davant de la farmàcia del municipi alt-empordanès, segons ha pogut informar l'ACN.

Els veïns van alertar a la Policia Local del municipi i una patrulla que estava a prop de la zona va dirigir-se cap al lloc dels fets. En arribar, els implicats havien marxat i la policia va començar la recerca per trobar-los. 

Tots dos van acabar arrestats

La policia va poder localitzar els implicats ràpidament. De fet, al primer se'l va detenir al mateix carrer, mentre que el segon va ser arrestat al Centre d'Atenció Primària (CAP) del municipi, on havia anat per curar-se les ferides de la baralla.

Un cop els dos individus van ser atesos per les ferides se'ls va arrestar per un delicte de lesions greu amb arma perillosa, a causa de les ampolles de vidre. 

A més, també se'ls va denunciar per desordres públics. Es tracta de dos homes multireincidents coneguts per la Policia Local. Tots dos han quedat sota custòdia dels Mossos d'Esquadra per passar a disposició del jutge de guàrdia de Figueres.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!