El Barça arriba a un acord per fitxar a Arthur per 30 milions d'euros

El Gremio accepta el traspàs del jugador al club blaugrana

Imagen de Arthur celebrando un gol con el Gremio.
Imatge d'Arthur celebrant un gol amb el Gremio | Cedida

El FC Barcelona ha anunciat l'acord amb el Gremio per incorporar a Arthur a la disciplina blaugrana, a partir de la pròxima temporada. Tal com ha informat el mateix club, Ernesto Valverde podrà disposar del mitjcampista, després que el director esportiu del Barça, Robert Fernández, hagi tancat l'acord amb els representants del club brasiler. 

Després de mesos de negociacions, el Gremio ha acabat acceptant l'oferta del FC Barcelona, que valorava el jugador en 30 milions d'euros, més 9 milions d'euros, en concepte de variables. A més, tot i que encara no ha transcendit, es contempla que Arthur pugui romandre a Brasil fins al gener de 2019, ja que el club acceptaria deixar-lo com a cedit.

El Barça ha detallat que, dels 39 milions d'euros que es contempla pagar, el 60% es destinaran al Gremio, una xifra propera a 24 milions d'euros. El 40% restant serà per Celso Rigo, un empresari brasiler, que disposa del 20% dels drets del futbolista.

 

El retorn del 6 clàssic

Des de la sortida de Xavi Hernández, el Barça ha intentat, per tots els mitjans, trobar un jugador de les característiques del de Terrassa. No obstant això, la cerca no ha estat senzilla. Ara, amb l'arribada d'Arthur, es confia haver donat amb un jugador similar al mític 6 blaugrana.

El migcampista brasiler, de només 21 anys, és considerat una de les perles del futbol nacional. La seva visió de joc i la conducció ràpida i precisa de pilota, l'han portat a convertir-se en una referència a Brasil, on confien molt en les seves possibilitats. 

Arthur es va formar a les categories inferiors del Goiás, fins que el Gremio va apostar pel seu fitxatge. Amb 18 anys va arribar al primer equip, dirigit per Scolari. Actualment, és el líder de les operacions del centre del camp del conjunt tricolor.

«Arthur és exactament el que s'esperava que Paulo Henrique Ganso fos», va assegurar Fernando Risch, periodista esportiu brasiler de gran repercussió internacional. «Demana la pilota, acompanya el joc i és intens i participatiu com a segon volant», va afegir. 

Imagen de Arthur luchando un balón dividido.
Imagen de Arthur luchando un balón dividido. | Cedida

Comentaris

envia el comentari