Vídeo: Radical decisió d'un propietari per desallotjar el seu local ocupat a Barcelona

Els okupes han estat ruixats amb un extintor

Foto d'un desnonament al barri Gòtic de Barcelona
Els Mossos d'Esquadra durant un desnonament a Barcelona | Cedida

El propietari d'un immoble ocupat pel grup d'activistes prohabitatge, el Sindicat d'Habitatge de l'Eixample Dret de Barcelona, els ha fet fora aquest matí tot ruixant als joves que hi eren a dins amb un extintor. El local en qüestió està situat al carrer Ausiàs Marc de la ciutat comtal i el sindicat l'havia ocupat aquest diumenge amb la intenció de convertir-lo en la seva seu

Els joves que l'ocupaven s'han vist forçats a sortir perquè l'aire de l'interior era irrespirable i el propietari de l'immoble, que pertany a la cadena de forns Vivari, ha posat un cadenat a la porta. 

Un dels okupes ha estat detingut

Arran dels fets s'han personat una patrulla de la Guàrdia Urbana i antiavalots dels Mossos d'Esquadra que han establert un cordó de seguretat per evitar que els joves tornessin a entrar. Finalment, un dels nois vinculats al sindicat ha estat detingut pels agents quan un grup s'ha apropat a la porta del local. Davant la detenció, els sindicats d'habitatge de Barcelona han convocat una concentració a la comissaria dels Mossos a Les Corts. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari