La policia busca un home de 61 anys desaparegut el 17 de juliol a Barcelona

La família de José María Carrera Llorens ha informat que porta ulleres graduades i un maletí blau de metall

José María Carrera Llorens va desparèixer a Barcelona el passat 17 de juliol
José María Carrera Llorens va desaparèixer a Barcelona el passat 17 de juliol | cedida

Nova desaparició a Catalunya. Segons ha informat la Guàrdia Civil a través del seu perfil de Twitter, la policia està buscant José María Carrera Llorens, un home de 61 anys a qui els seus familiars li van perdre la pista el passat 17 de juliol a la ciutat de Barcelona.

L'home utilitza ulleres graduades, i en el moment de la desaparició portava vestit de color blau i un maletí negre de metall. La seva família i la policia han demanat la col·laboració ciutadana per tal de trobar-lo. «Necessitem el teu RT, no et costa res i pots ajudar una família desesperada», ha publicat la Guàrdia Civil al seu compte de Twitter juntament amb el cartell i la informació del desaparegut.

Una noia de 25 anys desapareguda a Granollers

La policia busca també a Barcelona una altra persona, es tracta de Vianca Alejandra Roca Ardaya, una jove de 25 anys que va desaparèixer el passat 16 de juliol a la ciutat de Granollers, a la comarca del Vallès Oriental. La seva família va denunciar la seva desaparició i demana tot tipus d'ajuda per poder trobar-la. De la mateixa forma, la Guàrdia Civil ha compartit la seva informació i fotografies per ajudar al seu reconeixement en cas que fos vista pel carrer.

Com passa amb la gran majoria de desaparicions que es produeixen, la Guàrdia Civil ha sol·licitat ajuda ciutadana a través del seu perfil de Twitter. Allà s'informa que la jove és una noia d'una estatura d'1,75 metres, el seu cabell és ros i a mitja cabellera, tot i que també es diu que habitualment el porta recollit, s'afegeix també que Vianca té els ulls verds.

La pròpia família, que ha estat qui ha donat la informació sobre la noia, demana màxima difusió de tota la seva informació, així com de les seves imatges per poder trobar-la com més aviat millor. 


Comentaris

envia el comentari