Una jove denuncia que un home l'ha perseguit dient-li «de tot» a Tarragona

Els Mossos d'Esquadra han confirmat que van identificar el suposat individu aquest dissabte

Un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra.
Els Mossos han aconseguit identificar la persona acusada de perseguir dones | ACN

Moments d'inseguretat els viscuts per una jove al barri de Bonavista de Tarragona. Un individu, segons expliquen en una publicació a les xarxes socials, l'ha perseguit pel barri, agafant-la i dient-li barbaritats, fins que va aconseguir demanar ajuda i aconseguia deslliurar-se d'ell. Els Mossos d'Esquadra l'han aconsguit identificar finalment.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Identificat pels Mossos d'Esquadra per perseguir una jove

La situació d'inseguretat que ha creat un individu a una noia a Tarragona és d'aquelles que tothom vol que s'erradiquin i no tornin a passar. Desafortunadament, això no és així i continuen succeint. Una noia caminava pel barri tarragoní quan va notar la presència d'un home que la perseguia i li deia coses. En un moment donat, fins i tot la va arribar a agafar, i la veritat és que no es tracta del primer cop que succeeixen coses similars en el mateix barri. 

A través de les xarxes socials, la víctima ha explicat la situació amb una foto del suposat individu: «Per les que sigueu de Bonavista. Aquest home m'ha perseguit, agafant-me i deia que estava enamorat de mi i dient-me de tot. De tot. Està penjadíssim. Tingueu molt de compte. Jo he hagut de demanar ajuda a una noia que hi havia pel carrer. La mateixa noia m'ha dit que fa uns dies també l'estava perseguint a ella i sabia qui era».

Acompanyant la publicació, a més de la noia que la va ajudar, que també va ser víctima de les persecucions de l'home, també hi ha missatges d'altres dones que expliquen una situació similar. Fins i tot, una explica que la va acorralar en tornar de treballar i es va posar a cridar. 

Els diferents fets van ser posats en coneixement dels Mossos d'Esquadra i, segons han confirmat a TarragonaDigital, als volts de les onze de la nit d'aquest dissabte s'ha identificat l'individu per algunes persecucions d'aquest tipus.


Comentaris

envia el comentari