Batalla campal entre pares en un partit d'infantils a Mallorca

Els incidents van succeir suposadament després d'una forta entrada a un futbolista

El partit entre els equips infantils de l'Alaró i el Collerense, en què jugaven nens de dotze i tretze anys, va ser suspès quan es va produir una forta discussió entre aficionats de tots dos equips sobre el terreny de joc i a la grada. Segons informa el diari 'Diario de Mallorca', els incidents, pel que sembla, van succeir quan en una jugada un futbolista va realitzar una dura entrada, el que va provocar que els futbolistes discutissin i s'empenyessin entre ells.

La situació es va agreujar quan diversos pares van saltar al camp, uns per separar els jugadors i altres per recriminar la dura entrada que va rebre el nen que era a terra. La baralla també es va produir a la grada, on molts seguidors van utilitzar la violència per «resoldre la situació». Després de diverses agressions, insults i empentes, els ànims es van apaivagar amb l'arribada de la policia, encara que van seguir les recriminacions per part dels dos equips.

Aquest incident en un partit infantil va ocasionar diversos ferits que van haver de ser atesos en centres mèdics. Molts dels agredits van realitzar les corresponents denúncies davant la Guàrdia Civil. Després d'aquests fets, el Comitè de Competició de la Federació de Futbol de les Illes Balears es reunirà aquesta setmana per tractar l'incident, que ja ha estat condemnat per tots els estaments del futbol balear. Encara que aquest comitè només té competència en l'àmbit esportiu i, en haver-hi diverses agressions i amb menors implicats, serà la justícia ordinària la que investigarà el que ha passat.


Comentaris

envia el comentari