URGENT

⚽️ La Lliga demana a la Federació que el clàssic del 26 d'octubre se celebri a Madrid

250 joves protagonitzen una batalla campal contra la policia en un tren a Blanes

Els vigilants de seguretat de Rodalies han necessitat reforços dels Mossos d’Esquadra i dels policies locals de Blanes i altres municipis per aturar l'enfrontament
250 joves s'han barallat en un tren de Rodalies i contra els Mossos a l'estació de Blanes | Cedida

 

Batalla campal entre uns 250 joves i els Mossos d’Esquadra a la Selva. Els fets van passar aquest diumenge 12 de gener a l’estació de tren de Rodalies de Blanes quan el grup d’entre 16 i 18 anys va protagonitzar un gran enrenou contra els vigilants de seguretat de la infraestructura ferroviària que van necessitar reforços per controlar la situació.

 

Al voltant de les 6.15 hores del matí, el tren de Rodalies que enllaça l’àrea metropolitana de Barcelona i Blanes va ser l’escenari d’una baralla entre molts joves que van acabar enfrontant-se als vigilants de seguretat quan van intentar posar ordre entre ells.

 

 

Centenars de joves sota els efectes de l’alcohol

Tanmateix, segons ha avançat ‘La Vanguardia’, no van poder frenar-los i trucar els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Blanes que van desplaçar diverses patrulles fins a l’estació de tren del municipi. A més a més, també van necessitar més reforços d’altres policies locals, com de Malgrat de Mar i Lloret de Mar.

 

Amb l’arribada d’una trentena de policies, la situació encara es va caldejar molt més i el grup de joves, que estava sota els efectes de l’alcohol i es mostraven agressius, va enfrontar-se conjuntament amb tots els atents. Un cop a l’estació, els Mossos d’Esquadra van  fer baixar del tren el jove que estava provocant la baralla i llavors els altres també van baixar i es van encarar amb els policies dedicant-los insults i atacant-los amb puntades de peus i escopinades.  

 

Els Mossos d'Esquadra han detingut un dels joves | Laia Solanellas

 

Finalment els Mossos d’Esquadra van identificar el jove que va ser detingut després d’agredir un agent de la Policia Local que va patir lesions lleus. A més a més, també van denunciar tres persones més per desordres greus i haver aturat el servei essencial de Rodalies.

 

Un cop els agents van controlar la situació, la circulació del tren va poder tornar a la normalitat, tot i que amb una hora de retard. Cal destacar que hores abans, part dels joves van assaltar un autobús interurbà després de sortir d’una discoteca, reclamant que se’ls portés a Mataró i Barcelona.

 

Comentaris